• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tweeling kinderwagen - Diamond Duo 07

€1.059,00
Tweeling kinderwagen Diamond Duo. Een duo kinderwagen waar je mee gezien mag worden. Hij is innovatief, verfijnd en veelzijdig. Ontdek hem hier!
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Tweeling kinderwagen - Diamond Duo 07

Tweeling kinderwagen Diamond Duo

Tweeling kinderwagen Diamond Duo is een duo kinderwagen in een exclusieve stijl.

Kleine innovaties zorgen voor uitzonderlijke functionaliteit. De gebruikte decoratietechnieken en -materialen creëren een speciale stijl.

Voor en achter - reiswieg, autostoel en kinderwagen
Meer vrijheid. Alles is volkomen veilig. Diamond is een van de weinige tweeling kinderwagens, waarin alle elementen zowel vooraan als achteraan in de rijrichting zijn gemonteerd. Doorgaans mogen veiligheidsgordels en autostoelen alleen worden geïnstalleerd als het kind niet in de rijrichting staat. Bij de duo kinderwagen Diamond monteer je het ook de voorkant!

Efficiënt

Soepel rijden zonder schokken en onnodige sprongen - zowel op een glad en hard oppervlak, als op oneffen of meer hobbelig terrein. Hoe dat mogelijk is? Tweeling kinderwagen Diamond heeft een instelbaar systeem van maximaal 6 schokdempers.

Demping op alle 4 de wielen.
2 extra schokbrekers in het frame (boven de wielen). Je kunt ze op zacht zetten of uitschakelen. Het enige wat je hoeft te doen is de knop naast de schokdemper te draaien - het is heel gemakkelijk. Rijd je op een vlak en harder oppervlak? Schakel de bovenste ophanging uit. Ben je op hobbelig terrein? Zorg ervoor dat ze worden ingeschakeld.

De unieke Diamond-reiswieg
De waanzinnige blikvanger is de reiswieg! Kijk gewoon om haar te bewonderen. Gestileerd als een diamant. Het gehele bodemdeel heeft speciaal geprofileerde randen. De glans van de onderste helft straalt luxe uit. De rugleuning is gemakkelijk aan te passen in reiswieg en de wandelwagen. Het gemak voor jouw kindje en meer opties voor jou als ouder.

Verstelbare rugleuning in de reiswieg en wandelwagen:

Jouw kindje voelt zich comfortabel in elke situatie. Het heeft de mogelijkheid om te liggen, te zitten en achterover te leunen. Daarom zal het comfortabel slapen als het zich slaperig voelt. Het enige wat jij hoeft te doen is de rugleuning naar een vlakke positie te laten zakken.
Voor een baby wordt aanbevolen om het het grootste deel van de tijd in een vlakke positie te vervoeren. De semi-liggende positie wordt echter ook af en toe aanbevolen - het is meer een anatomische positie. Daarom is het belangrijk dat de reiswieg de mogelijkheid heeft om de rugleuning te veranderen.

Klaar voor de hitte

De kalmte en verkoeling van jouw kindje tijdens warme dagen. Kinderwagen duo Diamond heeft ventilatie in zowel de reiswieg als de wandelwagen - het gaas in de kap van de reiswieg en wandelwagen. Daarnaast heeft de reiswieg ventilatie op de bodem. Onthoud - in koudere dagen sluit je de ventilaties.
Eco leer voegt elegantie toe. Bij tweeling kinderwagen Diamond heb je het op drie plaatsen:

Handvat.
Kinderveiligheidsbarrière.
Voetensteun in de wandelwagen.
Vergeet niet dat eco-leer niet alleen een look is. Het is ook beter bestand tegen slijtage en extreme temperaturen.

Diamond is een zeer fraaie en innovatieve tweeling kinderwagen die past bij ieder gezin!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen