• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelbed Tamara - grijs-motief

€539,95
Bij dit leuke stapelbed kun je zelf de prints aan het hoofdeinde en voeteneinde kiezen. Zo hebben jouw kinderen een eigen slaapplek met hun eigen vrolijke print.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Stapelbed Tamara - grijs-motief

Stapelbed Tamara

Bij stapelbed Tamara kun je zelf de prints aan het hoofdeinde en voeteneinde kiezen. Zo hebben jouw kinderen een eigen slaapplek met hun eigen vrolijke print. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor effen kleuren. Zo kun je dit bed helemaal aanpassen aan hoe je wilt. Het stapelbed is verkrijgbaar in wit - grijs - els of pine. De kleuren voor de inzetplaten zijn verkrijgbaar in blauw - grijs - groen - rood - roze of wit en er zijn 10 verschillende prints verkrijgbaar. De bedlade wordt ook meegeleverd.

Met dit ideale stapelbed tover je de kinderslaapkamer om tot een vrolijke kinderkamer. Met dit stapelbed creëer je direct een fantastische sfeer waar je kinderen naar hartenlust kunnen fantaseren en spelen. Een stapelbed is leuk! Je houdt van je kinderen. Je bent stapel op ze.

Je houdt meer vloeroppervlak over, dus meer ruimte om te spelen en meer loopruimte voor de ouders. Kortom, met stapelbedden snijdt het mes aan twee kanten.

 

Kenmerken & specificaties

Let op: Dit stapelbed heeft als matrasmaat 180 x 80 en wordt inclusief met 2 matrassen geleverd.

  • breedte: 86 cm
  • lengte: 191 cm
  • slaapgedeelte: 180x80 cm
  • hoogte: 168 cm

 

Doe jezelf en je kinderen een plezier en laat de kinderkamer herleven met dit kleurrijke stapelbed.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen