• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelbed Sem - els-groen

€599,95
Voor wie functionaliteit, modern design, kwaliteit, precisie, veiligheid en vakmanschap waardeert is er stapelbed Sem. Als enigste in Nederland. Ontdek hem nu!
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Stapelbed Sem - els-groen

Stapelbed SEM

Met trots als enigste in Nederland mogen wij je voorstellen aan stapelbed Sem.

SEM stapelbed is uitstekend voor wie functionaliteit, modern design, precisie en kwaliteit van vakmanschap waarderen. De stevige constructie garandeert de veiligheid en het comfort van je kinderen. Het fundament van stapelbed SEM is een stevig frame gemaakt van massief grenen hout en als aanvulling heeft het uitwisselbare panelen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Het stapelbed wordt geproduceerd als dubbelzijdig en kan links of rechts gebruikt worden, afhankelijk van je behoeften. Voor veilig gebruik door (jonge) kinderen zijn alle randen afgerond, de ladder kan aan de rechter- of linkerzijde worden geplaatst en de voorste reling van het onderste bed kan eventueel worden verwijderd. Stapelbed SEM kan indien nodig als twee losse enkele bedden op de vloer worden gebruikt en voor extra functionaliteit heeft het bed heeft onderaan een grote en gemakkelijk toegankelijke lade op wielen.

De kleurrijke panelen aan de zijkanten van het stapelbed zijn geheel van hoogwaardig MDF. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat dit model er erg mooi uitziet en de stevige en makkelijk te monteren constructie van het bed zorgt voor de kindveiligheid.


Inbegrepen zijn:

  • Stapelbed SEM
  • Verwijderbare voorste reling van het onderste bed
  • Lade op wielen
  • Lattenbodems
  • Schuimmatrassen

 

Voor de productie van stapelbed SEM is gebruik gemaakt van FSC gecertificeerd eerste klas massief grenen hout. Het monteren van het stapelbed is eenvoudig en snel. Voor het gemak zijn de montage-instructies bij het bed toegevoegd. De verbindingen in het bed zijn gemaakt met stevige schroeven, wat de sterkte en veiligheid van het stapelbed garandeert.

Het stapelbed is onderaan voorzien van handige lade op wielen voor makkelijke toegankelijkheid en functionaliteit. Om de helderheid en duurzaamheid te garanderen is stapelbed Sem drie keer gelakt met kindvriendelijke waterverf die voldoet aan de eisen van EN 71/3.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen