• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelbed Liam3 met 3 slaapplaatsen, incl matrassen en bedlade

€1.149,00
Wanneer je voor jouw kinderen een leuke slaapkamer wilt creeeren, maar daar niet zoveel ruimte voor hebt, dan is dit DE oplossing. Ook is de trap van dit waanzinnige stapelbed erg functioneel, omdat er laden in de trap zitten.
Levertijd 9-11 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Stapelbed Liam3 met 3 slaapplaatsen, incl matrassen en bedlade

Stapelbed Liam3

Met trots als enigste in Nederland mogen wij je voorstellen aan stapelbed Liam3.
Wanneer je voor jouw kinderen een leuke slaapkamer wilt creeeren, maar daar niet zoveel ruimte voor hebt, dan is dit DE oplossing.
In stapelbed Liam3 kunnen ze maar lieft met z'n 3en slapen.
Dit stapelbed voor jouw kinderen is dit helemaal ideaal omdat alle ruimte benut is om spullen in op te bergen.
De lade onder het bed kan worden gebruikt om speelgoed, kleding etc in te bewaren.
Ook is de trap van dit waanzinnige stapelbed erg functioneel, omdat er laden in de trap zitten, waar natuurlijk ook weer spulletjes in gedaan kunnen worden.

 

Funcionaliteit en kwaliteit

LIAM stapelbed is uitstekend voor wie functionaliteit, modern design, precisie en kwaliteit van vakmanschap waarderen. De stevige constructie garandeert de veiligheid en het comfort van je kinderen. Het fundament van stapelbed Liam is een stevig frame gemaakt van massief hout en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het stapelbed wordt geproduceerd als dubbelzijdig en kan links of rechts gebruikt worden, afhankelijk van je behoeften. Voor veilig gebruik door (jonge) kinderen zijn alle randen afgerond, de ladder kan aan de rechter- of linkerzijde worden geplaatst en de voorste reling van het onderste bed kan eventueel worden verwijderd. Het bed heeft onderaan een grote en gemakkelijk toegankelijke lade op wielen waar gemakkelijk speelgoed en dergelijke in kan worden bewaard.
De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat dit model er erg mooi uitziet en de stevige en makkelijk te monteren constructie van het bed zorgt voor de kindveiligheid.


Inbegrepen zijn:

Stapelbed Liam
Lade op wielen
2 Lattenbodems
2 Schuimmatrassen

 

Veiligheid

Voor de productie van stapelbed Liam is gebruik gemaakt van FSC gecertificeerd eerste klas massief hout. Het monteren van het stapelbed is eenvoudig en snel. Voor het gemak zijn de montage-instructies bij het bed toegevoegd. De verbindingen in het bed zijn gemaakt met stevige schroeven, wat de sterkte en veiligheid van het stapelbed garandeert.


Het stapelbed is onderaan voorzien van handige lade op wielen voor makkelijke toegankelijkheid en functionaliteit. Om de helderheid en duurzaamheid te garanderen is stapelbed Liam drie keer gelakt met kindvriendelijke waterverf die voldoet aan de eisen van EN 71/3.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen