• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Speelgoedkist Zonnige Safari

€199,95
Deze mooie houten speelgoedkist is fraai om te zien. Het is de ideale oplossing om speelgoed etc. in op te bergen en jouw kind leert op deze manier spelenderwijs om op te ruimen.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Speelgoedkist Zonnige Safari

Speelgoedkist Zonnige Safari

Met deze mooie houten speelgoedkist vang je de Jungle Fever. Het is de ideale oplossing om speelgoed etc. in op te bergen. Jouw kind leert op deze manier spelenderwijs om op te ruimen. De vrolijke printen maken de kinderkamer tot een waar speelparadijs. De fantasie van jouw zoon of dochter kan hier heerlijk tot uiting komen. Jouw zoon of dochter zal een heerlijke kamer hebben waar ze zich helemaal in thuis voelen met de figuurtjes die zij helemaal te gek vinden. 

De handgesneden, de met de hand geschilderde meubels zijn een plaatje om te zien. Levendige kleuren en met de hand gebeeldhouwde dieren springen uit het houtwerk van de meubels en brengen het tot leven.

Milieu vriendelijk

De met veel zorg en liefde handgemaakte kindermeubels zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle meubels zijn gemaakt van gerecycled samengeperst hout, wat betekent dat er geen bomen gekapt hoeven te worden bij het maken van deze kindermeubeltjes. De verf die gebruikt wordt om elk meubelstuk met de hand te verven is gif- en loodvrij.

Deze leuke en functionele speelkist is een vrolijke aanwinst voor de kinderkamer.

Afmetingen: 78 x 72 x 40 cm

Speelgoedkist Zonnige Safari is ideaal om jouw kind spelenderwijs te leren opruimen. De ideale plek om speeltjes in op te bergen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen