• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Speelgoedkist Prinses en de Kikker

€199,95
Deze mooi houten speelgoedkist is een plaatje om te zien en past in een echt prinsessenkamer. Het is de ideale oplossing om speelgoed etc. in op te bergen.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Speelgoedkist Prinses en de Kikker

Speelgoedkist Prinses en de Kikker

Deze mooi houten speelgoedkist is een plaatje om te zien en past in een echt prinsessenkamer. Het is de ideale oplossing om speelgoed etc. in op te bergen. Jouw kind leert op deze manier spelenderwijs om op te ruimen. De vrolijke printen maken de kinderkamer tot een waar speelparadijs. De fantasie van jouw dochter kan hier heerlijk tot uiting komen. Jouw dochter zal een heerlijke kamer hebben waar ze zich helemaal als een kleine prinses in thuis voelen met de figuurtjes die zij helemaal te gek vindt. 

Deze bijzondere en met de hand beschilderde speelgoedkist hoort thuis in de Prinses en de kikker lijn. De prachtige handschilderingen geven de kist een sprookjesachtige uitstraling. De speelgoedkist is 80 cm breed en biedt zo voldoende ruimte voor veel speelgoed. De deksel gaat soepel open en dicht en de sluiting is uitgesneden zodat kindervingertjes niet klem komen te zitten.

Milieu vriendelijk

De fabrikant maakt al sinds 1977 met veel zorg en liefde handgemaakte kindermeubels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle meubels zijn gemaakt van gerecycled samengeperst hout, wat betekent dat er geen bomen gekapt hoeven te worden bij het maken van deze kindermeubeltjes. De verf die gebruikt wordt om elk meubelstuk met de hand te verven is gif- en loodvrij.

Afmetingen: 80 x 39 x 54,5 cm

Speelgoedkist Prinses en de Kikker is ideaal om jouw kind spelenderwijs te leren opruimen. De ideale plek om speeltjes in op te bergen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen