• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Speelgoedkist - Opbergbank Betoverend Bos

€199,95
Deze mooi houten speelgoedkist kan ook als bankje dienen. Het is de ideale oplossing om speelgoed etc. in op te bergen. Jouw kind leert op deze manier spelenderwijs om op te ruimen.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Speelgoedkist - Opbergbank Betoverend Bos

Speelgoedkist - kinderbankje Betoverend Bos

Deze mooi houten speelgoedkist kan ook als bankje dienen. Het is de ideale oplossing om speelgoed etc. in op te bergen. Jouw kind leert op deze manier spelenderwijs om op te ruimen. De vrolijke printen maken de kinderkamer tot een waar speelparadijs. De fantasie van jouw zoon of dochter kan hier heerlijk tot uiting komen. Jouw zoon of dochter zal een heerlijke kamer hebben waar ze zich helemaal in thuis voelen met de figuurtjes die zij helemaal te gek vinden. 

Deze prachtige opbergbank is met de hand beschilderd en heeft schilderingen van het betoverde bos. Deze Betoverde Bos speelgoedkist doet tevens dienst als zitbankje wat dit kindermeubel
veelzijdig maakt. De fabrikant maakt kindermeubels welke stevig ontworpen zijn en betoverd worden met hun mooie schilderingen.

Milieu vriendelijk

De fabrikant maakt al sinds 1977 met veel zorg en liefde handgemaakte kindermeubels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle meubels zijn gemaakt van gerecycled samengeperst hout, wat betekent dat er geen bomen gekapt hoeven te worden bij het maken van deze kindermeubeltjes. De verf die gebruikt wordt om elk meubelstuk met de hand te verven is gif- en loodvrij.

Afmetingen: 69 x 60 x 102 cm

Speelgoedkist - Opbergbank Betoverend Bos is ideaal om jouw kind spelenderwijs te leren opruimen. De ideale plek om speeltjes in op te bergen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen