• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Speelgoedkast Magische Tuin - met opbergmanden

€219,95
Deze mooie houten speelgoedkast met opbergmanden is praktisch om spulletjes in op te bergen. Het is de ideale oplossing om speelgoed etc. in op te bergen. Jouw kind leert op deze manier spelenderwijs om op te ruimen.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Speelgoedkast Magische Tuin - met opbergmanden

Speelgoedkast Magische Tuin - met opbergmanden

Deze mooie houten speelgoedkast met opbergmanden is praktisch om spulletjes in op te bergen. Het is de ideale oplossing om speelgoed etc. in op te bergen. Jouw kind leert op deze manier spelenderwijs om op te ruimen. De vrolijke printen maken de kinderkamer tot een waar speelparadijs. De fantasie van jouw zoon of dochter kan hier heerlijk tot uiting komen. Jouw zoon of dochter zal een heerlijke kamer hebben waar ze zich helemaal in thuis voelen met de figuurtjes die zij helemaal te gek vinden. 

De Magische Tuin speelgoedkast met opbergmanden is een prachtig ontworpen en zeer stevig meubelstuk voor elke kinderkamer. De beschilderingen stimuleren de fantasie en zijn lieflijk vormgegeven. En je hebt je speelgoed handig bij de hand in de praktische speelgoedkist.

Milieu vriendelijk

Deze fabrikant maakt al sinds 1977 met veel zorg en liefde handgemaakte kindermeubels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle meubels zijn gemaakt van gerecycled samengeperst hout, wat
betekent dat er geen bomen gekapt hoeven te worden bij het maken van deze kindermeubeltjes. De verf die gebruikt wordt om elk meubelstuk met de hand te verven is gif- en loodvrij.

Deze leuke en functionele speelgoedkast met opbergmanden is gemaakt van hout.

Materiaal: hout
Afmetingen: b56 x d30 x h97 cm.
Montagetijd: ca. 20 minuten
Gewicht: 16 kg

Speelgoedkast met opbergmanden Magische Tuin is ideaal om jouw kind spelenderwijs te leren opruimen. De ideale plek om speeltjes in op te bergen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen