• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwembad & Waterpret

De zomer komt er weer aan. Dus wij kijken weer uit naar veel waterpret voor de kids, maar ook voor jou als ouder. Leuke opblaasbare kinderzwembaden en speelgoed.

Zwembad & Waterpret

Opblaasbaar zwembad

Een opblaasbaar zwembad is erg populair met warm weer en geldt zeker als een van de beste investeringen die je kunt maken voor jouw kinderen. Een opblaasbaar kinderzwembad is de ideale manier voor kinderen om te verkoelen en om zich met heel veel plezier te vermaken. Met een groot opblaasbad kun je je kinderen tevens leren zwemmen. Hoewel veel mensen de voorkeur aan een regulier zwembad geven, is een opblaasbaar zwembad net zo goed - zo niet beter.
 
 

Opblaasbad onderhoud

Een regulier zwembad staat bekend om drie redenen - veiligheid, installatie en onderhoud. Alle types van zwembaden moet je dagelijks schoon maken en je moet ervoor zorgen dat je de juiste balans van chemicaliën in het water doet. Je moet ook een oogje op de temperatuur houden en er bladeren enz. uit houden.
 
Een opblaasbad is gemakkelijker in onderhoud om de eenvoudige reden dat deze boven de grond staat. Een zwembad in de grond is laag waardoor, vuil, stof, puin enz makkelijk in het water terecht komt en ook dieren als honden, katten en zelfs eekhoorns makkelijk toegang tot het water in het zwembad hebben. Een opblaasbaar zwembad is hoger en maken het moeilijker voor dieren om bij het water te komen. Wanneer jij op zoek bent naar een zwembad dat weinig onderhoud nodig heeft dan is één van onze opblaasbare zwembaden zeker wat voor jou!
 
 

Veiligheid opblaasbaar kinderzwembad

Dit type zwembad is ook veiliger voor je kinderen. Kinderen kunnen gemakkelijk vallen als je een zwembad hebt wat is ingegraven. Met een bovengronds zwembad wordt dat moeilijker. Kinderen moeten een trapje op klimmen of in ieder geval een opstaande rand over voordat ze in het water terecht kunnen komen. Daardoor wordt het voor kinderen een stuk veiliger, en dat is precies wat je wilt. Als je jonge kinderen in uw huis hebt is een bovengronds zwembad veel beter.
 
 

Installatie van een bovengronds zwembad

In tegenstelling tot een ingegraven zwembad, is een bovengronds zwembad veel gemakkelijker te installeren. Iedereen kan dit doen. Met deze type zwembaden, is het niet nodig om een gat in je tuin te graven. Het enige wat je hoeft te doen is een plekje uit te zoeken in de tuin of op de camping voor het zwembad.

 

Assortiment

Wij hebben ons assortiment dit jaar weer uitgebreid met leuke waterpret artikelen en zwembaden. Leuke opblaasbare dieren, opblaas zwembaden en luchtbedden.

Dit jaar vergeten wij ook de oudere kinderen en de ouders niet. Wij hebben ons assortiment ook uitgebreid met grotere zwembaden, met of zonder stellage, met of zonder trap. Dus iedereen kan nu heerlijk in de tuin genieten van het waterplezier en de zon.

 

De meeste artikelen zijn ook tussen de 5-10 dagen te leveren.