• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vind hier het vrolijkste wippertje of baby wipstoel!

Het mooiste en vrolijkste cadeau aan een pasgeboren baby. Een wippertje of wipstoeltje geeft de baby comfort, rust en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.

Vind hier het vrolijkste wippertje of baby wipstoel!

Wippertje of baby wipstoel

Een wipstoel is bedoeld om je baby even alleen te laten spelen zodat jij even je handen vrij hebt om iets anders te doen. Je baby kan lekker spelen en leren dat de bewegingen die hij/zij maakt invloed hebben op het wipstoeltje. Ook kan je baby door de deinende bewegingen van de wipstoel heerlijk in slaap gewiegt worden. Het is wel belangrijk dat er altijd iemand in de ruimte aanwezig is wanneer je baby alleen in het wipstoeltje zit zodat er altijd een oogje in het zeil wordt gehouden.

 

De wipstoel is niet alleen handig voor veel speelplezier en slapen maar kan ook handig worden gebruikt om je baby te voeren wanneer het nog niet zelfstandig en stabiel kan zitten. Vaak is een kinderstoel nog niet geschikt wanneer je kindje begint om vast voedsel te leren eten, een wipstoeltje wel! Ook zorgt een wipstoel dat je kindje het gevoel krijgt dat hij/zij mee doet met de rest. Het zit immers tussen jullie en ander gezelschap in en voeld zich hierdoor onderdeel van het geheel. Dit is tevens goed voor zijn/haar sociale ontwikkeling. Een wipstoeltje kan dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden en meerdere functies vervullen.