• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderfiets - 20 inch

Ben je op zoek naar een veilige en comfortabele 20 inch kinderfiets? Neem dan een kijkje bij Baby en Kinderwereld! Wij hebben de leukste voor jou uitgezocht.

Kinderfiets - 20 inch

Kinderfiets - 20 inch

Een kind leren fietsen hoort hier in Nederland nu eenmaal gewoon bij de opvoeding. Daarom is een kinderfiets is een belangrijk product voor jullie kind. Het is belangrijk dat de kinderfiets de juiste maat heeft, comfortabel fietst en veilig is. Baby en Kinderwereld heeft voor jou alleen kinderfietsen uitgezocht, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je een comfortabele én veilige kinderfiets koopt. 

 

Veilig fietsen met zijwieltjes?

De kleinere kinderfiets is voorzien van zijwieltjes zodat uw kind veilig kan leren fietsen. Alle fietsen voor de jongere leeftijden worden standaard geleverd met zijwieltjes. Wel zo veilig. Veel fietsjes hebben ook een extra handrem voor wat de veiligheid nog verder vergroot. De kleinere meisjes modellen zijn veelal voorzien van een kleurig mandje en/of poppenzitje. De jongensfietsen zijn stoer, vaak met wat bredere banden en crossfiets uiterlijk. Veiligheid is het allerbelangrijkste!

Een kinderfiets 20 inch is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.