• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Speelgoed kist Gegraveerde Kat roze

1 / 2
€119,95
Deze leuke Speelgoed kist maakt van jouw babykamer een vrolijke plek voor jouw kleintje om de grote wereld om hem heen te gaan verkennen. Leuke vrolijke katjes maken het een vertrouwde en veilige omgeving.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Speelgoed kist Gegraveerde Kat roze

Speelgoed kist Gegraveerde Kat roze.

Deze leuke Speelgoed kist maakt van jouw babykamer een vrolijke plek voor jouw kleintje om de grote wereld om hem heen te gaan verkennen. Leuke vrolijke giraffen maken het een vertrouwde en veilige omgeving.

De babykamer wordt helemaal opgevrolijkt door deze leuke meubelserie. De Speelgoed kist heeft een stille sluitfunctie, waardoor de kleine vingertjes beschermd worden, omdat de deksel van de speelgoed kist niet dicht kunnen vallen. De printen op de Speelgoed kist kun je gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek, ze zullen daardoor niet vervagen of verdwijnen. Jouw kindje leert op deze manier ook spelenderwijs zijn spulletjes op te ruimen.

 

De Speelgoed kist:

De Speelgoed kist is gemaakt van spaanplaat in licht eiken kleur 18 mm dik, afgewerkt met fineer.

Gegraveerde onderdelen zijn gemaakt in MDF.

De Speelgoed kist is de perfecte keuze voor elke ouder en baby. Perfect te integreren met het meubilair van onze collectie.

Afmetingen: 70 cm x 40 cm x 40 cm

 

Deze vrolijke Speelgoed kist Gegraveerde Kat roze maakt de baby of kinderkamer helemaal af. De meubeltjes zijn beschermd tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen