• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Slaapbank Daniel 4-grafiet, incl. bedlade met matras.

€689,00
Jouw kleine kindje wordt groter, en dan hoort daar ook een andere omgeving bij. Jouw zoon of dochter heeft nu behoefte aan een wat meer volwassen kamer.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Slaapbank Daniel 4-grafiet, incl. bedlade met matras.

Slaapbank Daniel


De tijd is aangebroken om vaarwel te zeggen tegen je kleine kindje en hallo te zeggen tegen een jong volwassene. Het is tijd voor een mooie tienerkamer. Je kind is nu op een leeftijd gekomen dat het heel goed weet wat hij of zij wilt en ook wat het juist niet wilt. Hij of zij wilt dan ook een plek waar ze met hun vriendjes kunnen vertoeven. Een hele uitdaging dus.

Jouw tiener heeft nu niet meer zoveel met roze of blauw behang, disney of andere lieve kinderlijke dingen. Je kind is toe aan een echte tienerkamer, waar hun eigen persoonlijkheid en interesses/hobbies centraal staan en zij zich verder kunnen ontwikkelen en ontplooien. Een plekje van zichzelf, naar eigen smaak en stijl ingericht.

 

Een geschikte slaapbank


Het is belangrijk om een goed gesprek vooraf te hebben met jouw tiener over zijn/haar tienerkamer.
Wat heeft je kind voor ogen qua kleur, stijl en/of thema?
Heeft jouw kind een hobby of een interesse die centraal staat?
Wat is jouw budget en wat heb je precies nodig?
Ben je op zoek naar losse meubels of ben je op zoek naar een complete tienerkamer.
Het is belangrijk om zoveel mogelijk te weten van jouw kind en ook over jouw eigen portemonnee zodat je gericht op zoek kan gaan naar een slaapkamer die voor jullie beide geschikt is.

Bij Baby en Kinderwereld vindt je een zorgvuldig geselecteerd assortiment tienermeubels. Ook voor complete kinderkamers en tienerkamers kun je bij ons terecht.
Deze slaapbank is geschikt voor 2 personen want in de lade kun je ook een matras doen, wat dan gemakkelijk is als er een vriendje of vriendinnetje wilt blijven slapen.
Overdag heeft jouw zoon of dochter haar eigen bank, waar ze heerlijk op kunnen relaxen, muziek kunnen luisteren of gezellig kunnen vertoeven met vriendjes of vriendinnetjes.
Je hoeft dan ook niet iedere dag een bed op te maken, want je trekt gewoon de lade uit, en het bed is daar.
Voor jouw zoon of dochter zal dit een heerlijke plek zijn, en voor jou als ouder, een uiting dat je laat zien dat jouw zoon of dochter groter wordt en een plek voor zichzelf kan creeeren.

Maten slaapbank

De slaapbank is in 2 verschillende maten te verkrijgen (190x80 cm of 200x90 cm)en natuurlijk weer in verschillende kleuren.
De slaapbank wordt geleverd inclusief het matras voor in de lade.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen