• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmethoden

       
             

 

Bancontact/Mister Cash:

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

 

Belfius Direct Net:

Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij de betaalmethode Belfius Direct Net. Belfius is 1 van de grootste banken van België. Een betaling geschiet veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. Hierbij staat de bank garant voor de veiligheid van de transactie en zijn koper en verkoper verzekerd van een transparante transactie zonder verborgen kosten.

 

Cartes Bancaires

Nu kunt u ook eenvoudig en snel betalingen doen via Cartes Bancaires, de meest gebruikte betaalmethode in Frankrijk. Cartes Bancaires is het Franse lokale kaartschema en de meest gebruikte betaalmethode in Frankrijk. In 2014 had meer dan 94% van de Franse bevolking ouder dan 15 jaar een Cartes Bancaires-kaart en in 2015 waren er 63,2 miljoen door Cartes Bancaires uitgegeven kaarten, wat neerkomt op een gemiddelde van 1,4 kaarten per persoon. Meer dan 95% van de Franse kaarten zijn Cartes Bancaires-kaarten met een co-merk met Visa en Mastercard.

 

EPS:

EPS (Electronic Payment Standard) is een debitcard betaalmethode die gezien kan worden als een iDeal variant van Oostenrijk. De betaalmethode kent zijn oorsprong in 2001 en heeft een bereik van 2,5 miljoen Oostenrijkse bankpas/rekeninghouders van onder andere; Raiffeisen, Bawag, Erste Sparkassa, Hypo, Bank Austria, Creditanstalt, Springler en Volksbank.

 

Giropay:

Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. De online betaalmethode is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. 

Veilig en vertrouwd.

Voor wat de beveiliging en de bescherming van persoonlijke gegevens betreft, hoeft men zich geen enkele zorgen te maken. Giropay is ook op dit gebied te vergelijken met iDEAL. Zo maakt net als iDEAL eveneens gebruik van de veiligheidsstandaarden van de deelnemende banken. Veilig vertrouwd, en dus onbekommerd betaalgemak!

 

IBAN/Overboeking:
Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan de consument een betaling voldoen.

 

iDEAL:

iDEAL werkt samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 

ING Home Pay:

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Hoe werkt het?

Het gebruik van ING Home’Pay is simpel. Wanneer je de betaalmethode heb geactiveerd in jouw dashboard kan de consument in het betaalscherm kiezen voor ING Home’Pay. Vervolgens logt je in op jouw ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig.

 

KBC/CBC betaal knop:

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplossing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Nadat de klant de betaalknop heeft geselecteerd kiest hij voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kan de consument bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.

 

Sofort Banking:

Een SOFORT Banking betaling is in feite een bank overboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat een gebruiker kan selecteren uit welk land hij of zij komt en dan de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen.