Betaalmethoden

Betaling in 2 termijnen.
Wil je liever niet het bedrag in 1 keer betalen, dan kun je ervoor kiezen om je bestelling in 2 termijnen van 60% en 40% te voldoen. Dit is alleen mogelijk wanneer je voor de optie bankoverschrijving kiest. Je maakt dan als aanbetaling zelf 60% van het totale bedrag onder vermelding van je ordernummer via je eigen internet bankieren over naar:

Baby en Kinderwereld
IBAN: NL40 RABO 0315 1998 65
BIC/SWIFT: RABONL2U

Vermeld wel altijd uw ordernummer.

Wij zorgen dan dat je bestelling in orde wordt gemaakt. Wanneer je bestelling klaar is voor verzending betaal je de resterende 40%. Wanneer dit bedrag is voldaan zullen wij je bestelling binnen 2 werkdagen verzenden.

 


IBAN/Overboeking:
Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan de consument een betaling voldoen.


Baby en Kinderwereld
IBAN: NL40 RABO 0315 1998 65
BIC/SWIFT: RABONL2U

Vermeld wel altijd uw ordernummer.

 


Bancontact/Mister Cash:

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

 

Belfius Direct Net:

Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij de betaalmethode Belfius Direct Net. Belfius is 1 van de grootste banken van België. Een betaling geschiet veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. Hierbij staat de bank garant voor de veiligheid van de transactie en zijn koper en verkoper verzekerd van een transparante transactie zonder verborgen kosten.

 

iDEAL:

iDEAL werkt samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 

Sofort Banking:

Een SOFORT Banking betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat een gebruiker kan selecteren uit welk land hij of zij komt en dan de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen.

 

Bitcoin:

Bitcoin is een nieuwe vorm van geld: revolutionair, neutraal en vrijwillig. Om het simpel te stellen: bitcoins zijn digitaal geld en je kan ze dus gebruiken net zoals je dat met Euro's of Dollars zou doen. Je kan er goederen mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor bijvoorbeeld Euro's. En dat zijn nog maar een paar van de bijna ontelbare toepassingen.

 

KBC/CBC betaal knop:

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Nadat de klant de betaalknop heeft geselecteerd kiest hij voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kan de consument bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.


Giropay:

Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. De online betaalmethode is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. 

Veilig en vertrouwd.

Voor wat de beveiliging en de bescherming van persoonlijke gegevens betreft, hoeft men zich geen enkele zorgen te maken. Giropay is ook op dit gebied te vergelijken met iDEAL. Zo maakt net als iDEAL eveneens gebruik van de veiligheidsstandaarden van de deelnemende banken. Veilig vertrouwd, en dus onbekommerd betaalgemak!

 

EPS:

EPS (Electronic Payment Standard) is een debitcard betaalmethode die gezien kan worden als een iDeal variant van Oostenrijk. De betaalmethode kent zijn oorsprong in 2001 en heeft een bereik van 2,5 miljoen Oostenrijkse bankpas/rekeninghouders van onder andere; Raiffeisen, Bawag, Erste Sparkassa, Hypo, Bank Austria, Creditanstalt, Springler en Volksbank.

 

ING Home Pay:

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Hoe werkt het?

Het gebruik van ING Home’Pay is simpel. Wanneer je de betaalmethode heb geactiveerd in jouw dashboard kan de consument in het betaalscherm kiezen voor ING Home’Pay. Vervolgens logt je in op jouw ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »