• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Over ons

 

Wij hadden een mooie, originele, comfortabele en betaalbare kinderkamer in gedachten toen onze zoektocht begon, die tevens van goede kwaliteit moest zijn, veilig en mee kon groeien met ons (klein)dochtertje. Wij wilden graag een bed dat mee groeide met een lade eronder, een tweedeurs kledingkast, een commode en boekenkast in dezelfde stijl etc.. Na een lange zoektocht hebben wij die gevonden, en na heel wat gesprekken vonden wij dat als wij naar zo'n kamer op zoek waren er meerdere mensen moesten zijn. Toen zijn wij begonnen met het onderzoeken wat er in Nederland te koop is maar hetgeen dat wij zagen was het voor ons net niet. Waarom zou je genoegen nemen met gewoon als je ook iets origineels kan kopen?

 

Uniek Assortiment

 

Baby en kinderwereld heeft voor jou, zeer zorgvuldig, een mooi, origineel en leuk assortiment babykamers, kinderkamers, retro kinderwagens, combi kinderwagens en tweeling kinderwagens geselecteerd, waarbij aandacht is besteed aan afwerking, veiligheid, kwaliteit en originaliteit waar zowel ouder als kind vrolijk van worden. Naar gelang jouw wensen kan je de kinderkamer om toveren tot een waar speel/slaapparadijs, denk bijvoorbeeld aan onze fantasie bedden, zoals raceautobedden, koetsbedden, piratenschipbedden, bedden met een glijbaan etc. een kinderkamer van Disney Planes 2, Cars, Palace Pets of een van onze andere kinderkamers, zoals Treintje, Piraten, Magic Princess, Gelukkige Dieren of Beertje Blauw. Houdt u meer van ingetogen dan kunt u ook bij ons terecht denk bijvoorbeeld aan onze kinderkamer Parole.

Voor een babykamer kunt u denken aan Disney Winnie de Poeh, Minnie Mouse of een van onze andere babykamers zoals Roze Zebra, Beertje Blauw, Dakar, etc die u zo compleet kunt maken als u zelf wilt. Dit is het mooie van onze babykamers en kinderkamers, u kunt de kamer zelf samenstellen wat u nodig heeft. Keuze genoeg aan commodes, nachtkastjes, ledikanten, bedden, hoogslapers, bureau's, kledingkasten, speelgoedkisten etc. Natuurlijk is een babykamer niet compleet zonder hemelset dus hebben wij ook een selectie gemaakt voor wieg en ledikant textielsets en hemels of onze schitterende disney posterbehangen.

 

Wie is Baby en Kinderwereld?

 

Ik ben Johanna. Zelfstandige ondernemer in hart en nieren. Ik word blij van mooie, goede kwaliteit en originele producten en wanneer de prijs dan ook nog eens goed is, dan kan mijn dag niet meer stuk. Ik geniet ervan om mensen blij te maken met mooie producten en achteraf te horen hoe mooi ze het vinden en tevreden ze zijn. Zo hebben wij al heel wat mensen blij mogen maken. Wij hebben jaren in het buitenland gewoond en hebben hierdoor de mogelijkheid gehad om bij onze leveranciers langs te gaan, de kwaliteit persoonlijk beoordeeld en wij hebben goede afspraken kunnen maken.

 

Scherp geprijsd en gratis verzendkosten

 

Baby en kinderwereld heeft een groot assortiment, al onze producten zijn scherp geprijsd en de verzendkosten zijn gratis. Bij ons vindt je altijd de babykamer, kinderkamer of kinderwagen die bij jou past en aan de aankleding van de babykamer, kinderkamer of kinderwagen hebben wij ook gedacht.Graag tot snel en mocht je vragen hebben dan staan we voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Waarom zou je genoegen nemen met gewoon als je ook iets origineels kan kopen?