• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Roze Elektrische babyschommel Prinses

€99,95
Dit comfortabele wipstoeltje is gemaakt van hoogwaardige materialen in vrolijke kleuren. De twee beugels aan de zijkanten zijn versierd met leuk speelgoed, en de kalmerende trillingen zijn een extra attractie voor jouw kleintje.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Roze Elektrische babyschommel Prinses

Roze Elektrische babyschommel Prinses

Dit comfortabele wipstoeltje is gemaakt van hoogwaardige materialen in vrolijke kleuren. Hij heeft riemen die jouw baby beschermen tegen het uitvallen, en dankzij de antislipvoeten verliest het wipstoeltje zijn stabiliteit niet. Het zitje, wat gemakkelijk te reinigen is met een doekje, heeft de mogelijkheid om de rugleuning in twee standen in te stellen. De twee beugels aan de zijkanten zijn versierd met leuk speelgoed: een krab, een zachte vlinder en een bijtring met kralen. De kalmerende trillingen zijn een extra attractie voor jouw kleintje.

 

Eigenschappen:

Een stijlvol ontworpen wipstoeltje met schattige babyspeeltjes met een roze flair
Verstelbare bogen voor meerdere posities
Glijringen zorgen voor maximale flexibiliteit bij het positioneren van speelgoed
Open boogpositie voor eenvoudige toegang door ouders
Baby-geactiveerde lichten & muziek meeneemkrab speelgoed
Stijlvol ontwerp en girly flair
Gepatenteerd product

 

Leeftijd Tips:

0-1 maanden
Tijdens de eerste weken van haar leven heeft jouw baby een beperkt gezichtsvermogen. Houd het speelgoed dicht bij jouw baby, zodat ze hun vormen en kleurcontrasten kunnen waarnemen. Om een comfortabele, gezellige omgeving te creëren, zet je de stoel in de meest liggende positie en sluit je de bogen.


3-6 maanden
Jouw baby kan nu volledig genieten van het wippertje. Moedig haar aan om uit te reiken naar het vlinderspeeltje aan de boog om het te laten bungelen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen