• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pluche Hobbelpaard bruin 2in1

1 / 2
€79,95
Een schattig hobbelpaard gemaakt van zacht pluche materiaal zal een prachtige speelvriend zijn. Dit hobbelpaard kan op 2 manieren gebruikt worden. Als hobbelpaard of als walker.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Pluche Hobbelpaard bruin 2in1

Pluche Hobbelpaard bruin 2in1

Leuke hobbelpony gemaakt van zacht pluche materiaal en hij zal een waanzinnig speelkameraadje zijn voor jouw kindje. Wit-bruine opdruk met zwarte mannen en staart. Donkere bruine glijders en handgrepen. Houten glijders en wielen maken het mogelijk dat het paardje een schommeldier of een loopdier wordt, afhankelijk van de positie.

 

Hobbelpaard of walker

Hij is gemakkelijk te veranderen van een hobbelpaard naar een walker. U hoeft niets te ontmantelen, alleen maar de randen los te maken en de wielen gaan draaien. Zo heeft jouw kindje dubbel plezier van zijn stoere paard.

 

Een schattig hobbelpaard 

Een schattig hobbelpaard gemaakt van zacht pluche materiaal zal een prachtige speelvriend zijn. Het stoere bruine paard met donkerbruine staart en manen is een klassiek hobbelpaard dat velen van ons herinneren uit de kindertijd.

Een extra aantrekkingskracht is het geluid dat de paardenhak brengt tijdens het rijden. Druk gewoon op een oor en het geluid van paardgallende hoeven klinkt. Na het tweede oor te drukken zal het paard een vrolijk lied zingen.

Pluche Hobbelpaard bruin 2in1 is gemaakt met aandacht voor detail en hoge kwaliteit van het speelgoed. Hij is speciaal gevormd om het kind comfortabel te laten zitten. 

 

Speelgoed alleen voor kleine kinderen - IDEAL VOOR GIFT !!!

 

Materiaal: natuurlijk gelakt hout en pluche

Afmetingen: hoogte ongeveer 44 cm, met de wielen gemonteerd 45-46 cm en dat is de totale hoogte van de grond naar het hoofd, van de grond naar de stoel is het 35 cm met wielen en 34 cm zonder hen

Dit hobbelpaard is bedoeld voor kinderen vanaf 18 maanden, maar onder de toezicht van een volwassene kan dit speelgoed door jongere kinderen gebruikt worden. Dit hobbelpaard is lager dan anderen die op de markt verkrijgbaar - het is helemaal veilig ontworpen voor kinderen. 

CE-conformiteitsverklaring

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen