• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Peuterbed Dinosaurus Koninkrijk

€499,95
Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Peuterbed Dinosaurus Koninkrijk

Peuterbed Dinosaurus Koninkrijk

Reis terug naar het Dinosaurus Koninkrijk van het Jurassic tijdperk met dit fraaie handgemaakte Peuterbed. Verbeeldingskracht en creativiteit, dit stuk is de perfecte manier om de dromen van jouw kleintje op gang te brengen. Een heldere en vrolijke brontosaurus omzoomt de rand van het bed en beschermt jouw kleintje tegen alle slechte dromen. T-Rex en de andere dino's lopen langs het hoofdbord en het voetbord geeft het land vóór het tijdlandschap weer. Een meesterwerk van innovatieve en uitzonderlijke kunstwerken. Dit peuterbed is zeker een hit!

Kenmerken

Met de hand beschilderd en met de hand gesneden ontwerp met duurzame houten constructie en niet-giftige verf. Laag genoeg bij de grond om gemakkelijke toegang voor kinderen mogelijk te maken en geen scherpe randen. Eenvoudige montage. Verpakt met stap-voor-stap montage-instructies.
Volwassen montage vereist. Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dimensies
144,15 x 79,4 x 63,5 cm. (matrasmaat 140x70 cm)

Gewicht
25 kg

materialen
Mengsel van MDF & massief hout (eco-vriendelijk)

Verbeelding. Het is de wereld waarin onze kinderen leven. Het is de missie van deze fabrikant om met de hand vervaardigd, met de hand geschilderd meubilair te bouwen dat de fantasie opbouwt en avonturen inspireert van onze kinderen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen