• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar speelzwembad met glijbaan en watersproeier

€64,95
Opblaasbaar speelzwembad met glijbaan en watersproeier. Speelzwembad met opblaasbare palmbomen, waarvan er 1 kan sproeien, mits aangesloten op een tuinslang.
Levertijd 4-8 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar speelzwembad met glijbaan en watersproeier

Opblaasbaar speelzwembad met glijbaan en watersproeier

Speelzwembad met opblaasbare palmbomen, waarvan er 1 kan sproeien, mits aangesloten op een tuinslang. De bodem heeft een opblaasbaar kussen, zodat het aangenaam zacht zit. Inclusief 4 opblaasbare speelballen die van de rug van de opblaasbare walvis kunnen rollen. Ook zit er een een opblaasbare en afneembare glijbaan bij. De opblaasbare hamerhaai kan gebruikt worden voor een spel om hier ringen op te gooien.

Met dit leuke, vrolijke kinderzwembad heeft jouw kind gegarandeerd urenlang speelplezier.

 

Inclusief:

3 opblaasbare vissen
reparatie patch


Zwembad specificaties


Watercapaciteit: 273 l.
Van 0,27 mm vinyl
Leeftijd: 2+
Afmeting: 280x257x87 cm

 

Zwembaden buiten in jouw eigen tuin

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle zwembaden en play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het zwembad of waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen.

 

Tip

Houdt ook ten aller tijden een oogje in het zeil wanneer jouw kind(eren) in het water spelen. Een ongelukje is zo gebeurd en ze kunnen zo hun evenwicht verliezen en met het hoofdje onder water komen. 

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen