• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar speelzwembad - Giraffe

€57,95
Speelzwembad Giraffe. De afneembare glijbaan wordt gesteund door 2 giraffes, de sproeiende boog kan ook dienen als zonnescherm.
Levertijd 4-8 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar speelzwembad - Giraffe

Opblaasbaar speelzwembad

Speelzwembad Giraffe. De afneembare glijbaan wordt gesteund door 2 giraffes, de sproeiende boog kan ook dienen als zonnescherm. Verder met een papagaai en 3 grote bladeren op de rand. Incl. 4 werpringen, veiligheidsventiel, aftapplug en reparatie patch. Geplooide bodem voor extra veiligheid. 

Met dit leuke, vrolijke kinderzwembad heeft jouw kind gegarandeerd urenlang speelplezier.


Zwembad specificaties


Watercapaciteit: 201 ltr. Van stevig, getest vinyl 0,27/0,22 mm.
Leeftijd: 2+. Ameting: 338x167x129 cm.

 

Zwembaden buiten in jouw eigen tuin

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle zwembaden en play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het zwembad of waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen.

 

Tip

Houdt ook ten aller tijden een oogje in het zeil wanneer jouw kind(eren) in het water spelen. Een ongelukje is zo gebeurd en ze kunnen zo hun evenwicht verliezen en met het hoofdje onder water komen. 

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen