• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar speelzwembad - Boot

€34,95
Leuk speelzwembad voor de jongste kleuter in de vorm van een boot. Compleet met kompas, 3 vissen en 2 hengels. Hallo kapitein, waar varen wij naartoe?
Levertijd 4-8 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar speelzwembad - Boot

Opblaasbaar speelzwembad

Dit is een leuk speelzwembad voor de jongste kleuter in de vorm van een boot. Compleet met kompas, 3 vissen en 2 hengels. Het zwembad heeft een watercapaciteit van 84 Liter en kan bij het opruimen snel leeggemaakt worden door de aftapplug. De kapitein op deze sleepboot zal zijn of haar fantasie de ruimte kunnen geven. Hallo kapitein, waar varen wij naar toe?


Zwembad specificaties


Kleur: Blauw
Materiaal: Vinyl
Afmetingen: 140 x 130 x H104 cm
Watercapaciteit: 84 liter
Leeftijd: 2+
Met aftapplug

 

Zwembaden buiten in jouw eigen tuin

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle zwembaden en play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het zwembad of waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen.

 

Tip

Houdt ook ten aller tijden een oogje in het zeil wanneer jouw kind(eren) in het water spelen. Een ongelukje is zo gebeurd en ze kunnen zo hun evenwicht verliezen en met het hoofdje onder water komen. 

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen