• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar kinderzwembad Summer Lovin

€29,95
Opblaasbaar kinderzwembad Summer Lovin is een must voor de heerlijke zomerse dagen. Dit opblaasbad is ook uitermate geschikt voor de allerkleinsten!
Levertijd 4-8 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar kinderzwembad Summer Lovin

Opblaasbaar kinderzwembad Summer Lovin

Dit leuke opblaasbare kinderzwembad met water vernevelaar zal jouw peuter heel veel plezier brengen. Dit is een ideaal opblaasbaar kinderzwembad voor jouw kleintje en voor jou als ouder. Een perfect kinderzwembad voor in de tuin, camping of op vakantie. Ook is dit opblaasbare kinderzwembad met sproeier geschikt als leuk zwembad voor peuters. Je kind(eren) hoeft/hoeven zich in ieder geval niet te vervelen.

Dit opblaasbare zwembad geeft veel waterpret voor kinderen! Hier kunnen ze tijdens de zomer heerlijk in spelen met hun vriendjes. Een zwembad met zonnedak, een vernevelaar en gekleurde ballen. Met dit kinderzwembad vervelen ze zich geen moment. Aan de onderzijde zit een klep om het water te verwijderen.

Een prachtig vormgegeven kinderzwembad voor uren lang plezier met dit kinderzwembad, met sproeier die in werking wordt gezet wanneer je de tuinslang aansluit. Het peuterzwembad is opgeblazen 170 cm x 150 cm x 81 cm.

 

Inclusief:

 

  • Zonnekap
  • 6 gekleurde ballen
  • Aan de onderzijde zit een klep om het water te verwijderen
  • Het zwembad is voorzien van een slang aansluitstuk
  • Reparatiesetje
  • Afmetingen: 170 x 150 x 81 cm
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

 

Zwembaden buiten in uw eigen tuin

 

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen voordat je het play center plaatst.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen