• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar kinderzwembad met sproeier

€29,95
Opblaasbaar kinderzwembad met sproeier is een leuk opblaasbaar zwembad wat voor uren waterplezier zorgt. Het zwembad bestaat uit drie ringen en uit de slurf sproeit hij water.
Levertijd levertijd 1-2 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar kinderzwembad met sproeier

Opblaasbaar kinderzwembad met sproeier

Dit is een leuk opblaasbaar zwembad wat voor uren waterplezier zorgt. Het zwembad bestaat uit drie ringen en heeft de vorm van olifant. Het zwembad heeft een watercapaciteit van 324 Liter en kan bij het opruimen snel leeggemaakt worden door de aftapplug. Het zwembad kan aangesloten worden op een tuinslang waardoor er water uit de slurf van de olifant komt voor extra speelplezier.


Zwembad specificaties


Kleur: Blauw
Materiaal: Vinyl
Afmetingen: 154 x 74 x 60 cm
Watercapaciteit: 324 Liter
Gewicht: 1.90 Kg
Kan aangesloten worden op tuinslang
Leeftijd: 2+
Met aftapplug

 

Zwembaden buiten in jouw eigen tuin

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle zwembaden en play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het zwembad of waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen.

 

Tip

Houdt ook ten aller tijden een oogje in het zeil wanneer jouw kind(eren) in het water spelen. Een ongelukje is zo gebeurd en ze kunnen zo hun evenwicht verliezen en met het hoofdje onder water komen. 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen