• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar kinderzwembad met sproeier - Walvis

€24,95
Opblaasbaar kinderzwembad met sproeier - Walvis is een must voor de heerlijke zomerse dagen. Dit opblaasbad is ook uitermate geschikt voor de allerkleinsten!
Levertijd 4-8 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar kinderzwembad met sproeier - Walvis

Opblaasbaar kinderzwembad met sproeier - Walvis

Dit leuke opblaasbare kinderzwembad met sproeier zal jouw peuter heel veel plezier brengen. Dit is een ideaal opblaasbaar peuterzwembad voor jouw kleintje en voor jou als ouder. Een perfect kinderzwembad voor in de tuin, camping of op vakantie. Ook is dit opblaasbare kinderzwembad met sproeier geschikt als leuk zwembad voor peuters. Je kind(eren) hoeft/hoeven zich in ieder geval niet te vervelen.

Dit opblaasbare zwembad geeft veel waterpret voor kinderen! Hier kunnen ze tijdens de zomer heerlijk in spelen met hun vriendjes. Een zwembad in de vorm van een walvis. Net als een echte walvis kan ook deze walvis echt water spuiten. Aan de onderzijde zit een klep om het water te verwijderen.

Het kinderzwembad is voorzien van een slang aansluitstuk en heeft 2 Luchtkamers met dubbelventielen.

Het kinderzwembad walvis biedt veel speelplezier! Een prachtig vormgegeven kinderzwembad in het design van een walvis voor uren lang plezier met dit kinderzwembad, met sproeier die in werking wordt gezet wanneer je de tuinslang aansluit. Het peuterzwembad is opgeblazen 208 x 157 x 99 cm groot.

 

Inclusief:

 

  • Een zwembad in de vorm van een walvis
  • Net als een echte walvis kan ook deze walvis echt water spuiten
  • Aan de onderzijde zit een klep om het water te verwijderen
  • Het zwembad is voorzien van een slang aansluitstuk
  • 2 Luchtkamers met dubbelventielen
  • Reparatiesetje
  • Afmetingen: 208 x 157 x 99 cm
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

 

Zwembaden buiten in uw eigen tuin

 

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen voordat je het play center plaatst.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen