• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan - Oceaan

€39,95
Opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan - Oceaan is een must voor de heerlijke zomerse dagen. Bovendien kan dit opblaasbad ook dienen als leuk zwembad voor peuters!
Levertijd 4-8 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan - Oceaan

Opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan - Oceaan

Dit multifunctioneel opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan, een water spuiter en vele andere mogelijkheden, zal jouw kind(eren) heel veel plezier brengen. Dit is een ideaal opblaasbaar kinderzwembad voor de kinderen en voor jou als ouder. Een perfect kinderzwembad / waterspeelcentrum voor in de tuin, camping of op vakantie. Ook is dit opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan en een water spuiter geschikt voor kleintjes en kan het dienen als leuk zwembad voor peuters. Je kind(eren) hoeft/hoeven zich in ieder geval niet te vervelen.

Dit opblaasbare zwembad is een waterparadijs voor kinderen! Hier kunnen ze tijdens de zomer heerlijk in spelen met hun vriendjes. Er is een glijbaan aanwezig waar ze heerlijk van af kunnen glijden met een zachte landingsmat.

Je kan hem eenvoudig aan de tuinslang aansluiten waardoor er ook een water spuiter ontstaat. Dankzij het grote oppervlak van het zwembad, kunnen kinderen veilig in het pierenbadje klimmen. Wanneer ze genoeg hebben gegleden, kunnen ze zich genoeg vermaken met de vele andere speelmogelijkheden.

Het kinderzwembad met glijbaan - Oceaan biedt veel speelplezier! Een prachtig vormgegeven kinderzwembad voor uren lang plezier met dit zwembad / waterspeelcentrum, met ingebouwde glijbaan, een water spuiter die in werking worden gezet wanneer je de tuinslang aansluit, ring spel en opblaasbare dieren. Met een landingsmat in het bad voor zachte landingen tijdens het glijden. Een leegloopventiel zit onder in het bad (om snel leeg te kunnen laten lopen). Het zwembad is opgeblazen 254x196x79 cm groot.

 

Inclusief:

 

  • ingebouwde glijbaan, waterspuiter, ringspel en opblaasbare dieren
  • landingsmat in het bad voor zachte landingen
  • leegloopventiel onder in het bad (om snel leeg te kunnen laten lopen)
  • reparatiesetje
  • Afmetingen: 254x196x79 cm
  • Waterhoogte: peuterbadje max. 11 cm, grote bad max. 23 cm
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

 

 

Zwembaden buiten in uw eigen tuin

 

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen voordat je het play center plaatst.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen