• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan - Hippo

€34,95
Opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan Hippo is een must voor de heerlijke zomerse dagen. Bovendien kan dit opblaasbad ook dienen als leuk zwembad voor peuters!
Levertijd 4-8 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan - Hippo

Opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan - Hippo

Dit multifunctioneel opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan en waterval zal jouw kind(eren) heel veel plezier brengen. Dit is een ideaal opblaasbaar kinderzwembad voor de kinderen en voor jou als ouder. Een perfect kinderzwembad / waterspeelcentrum voor in de tuin, camping of op vakantie. Ook is dit opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan geschikt kleintjes en kan het dienen als leuk zwembad voor peuters. Je kind(eren) hoeft/hoeven zich in ieder geval niet te vervelen.

Dit opblaasbare zwembad is een waterparadijs voor kinderen! Hier kunnen ze tijdens de zomer heerlijk in spelen met hun vriendjes. Er is een glijbaan aanwezig en speelgoed ballen om in de mond van dinosaurus Rex te gooien.

Je kan hem eenvoudig aan de tuinslang aansluiten waardoor er ook een waterval ontstaat. Dankzij het grote oppervlak van het zwembad, kunnen kinderen veilig in het pierenbadje klimmen. Wanneer ze genoeg hebben gegleden, kunnen ze spelletjes spelen met de ballen.

Het zwembad / waterspeelcentrum hippo biedt veel speelplezier! Een prachtig vormgegeven kinderzwembad in het design van een nijlpaard voor uren lang plezier met dit zwembad / waterspeelcentrum, met ingebouwde glijbaan, sproeier en waterval die in werking wordt gezet wanneer je de tuinslang aansluit. Met een landingsmat in het bad voor zachte landingen tijdens het glijden. Een leegloopventiel zit onder in het bad (om snel leeg te kunnen laten lopen). Het zwembad is opgeblazen 221 x 188 x 86 centimeter groot.

 

 

Inclusief:

 

  • ingebouwde glijbaan, sproeier en waterval
  • landingsmat in het bad voor zachte landingen
  • leegloopventiel onder in het bad (om snel leeg te kunnen laten lopen)
  • reparatiesetje
  • Afmetingen: 221 x 188 x 86 cm, wandhoogte 15 cm
  • Capaciteit water: 227 liter
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

 

Zwembaden buiten in uw eigen tuin

 

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen voordat je het play center plaatst.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen