• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar familie zwembad

€49,95
Opblaasbaar familie zwembad met stoeltjes, een must voor de heerlijke zomerse dagen. Jij als ouder kan ook de verkoeling zoeken terwijl jouw kinderen heerlijk aan het spelen zijn.
Levertijd 4-8 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar familie zwembad

Opblaasbaar familie zwembad

Met dit Family Zwembad met 4 ingebouwde stoeltjes met rugleuning, hoef je niet verder dan je eigen tuin te gaan om lekker te kunnen genieten! Kinderen vinden het heerlijk om in het zwembad te spelen. Maar door de 4 ingebouwde lounge zitjes is het zwembad ook uitermate geschikt om in te relaxen of te lezen. Het bad heeft ook 2 geïntegreerde bekerhouders zodat jij ook iets lekkers kunt drinken tijdens het ontspannen. Door het ruime formaat kunt je eenvoudig met meerdere personen in het zwembad ontspannen.

Wanneer je een zwembad koopt dan heb je als ouder op warme zomerdagen geen omkijken meer naar jouw kroost! Natuurlijk kan je bij ons kiezen uit uiteenlopende soorten, vormen en maten. In elk geval kunnen we je wél alvast verklappen dat al onze zwembaden een goede prijs-/kwaliteit verhouding hebben. Want niet iedereen zwemt in het geld, toch?

Tevens heeft dit familie zwembad nog een afwateringsstop zodat het snel leeg kan lopen. Dit zwembad is dus super om samen met het gezin van te genieten en wordt ten slotte ook geleverd inclusief een reparatieset. 

 

Specificaties:

 

Model: Opblaasbaar zwembad met stoeltjes

Geschikt voor Kinderen van 3 jaar en ouder

Type wand: 0.32 mm dik vinyl

Toebehoren: inbegrepen 4 ingebouwde stoeltjes en 2 drinkhouders

Gewicht: 6,7 kilogram

Capaciteit: 882 liter

Formaat zwembad: 229 x 229 x 66 centimeter

Afmeting verpakking: 41 x 36 x 13

Reparatiesetje

Garantie 1 jaar

 

Zwembaden buiten in uw eigen tuin

 

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen voordat je het play center plaatst.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen