• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbaar familie zwembad - Cabana

€54,95
Opblaasbaar familie zwembad met stoeltjes, een must voor de heerlijke zomerse dagen. Jij als ouder kan ook de verkoeling zoeken terwijl jouw kinderen heerlijk aan het spelen zijn.
Levertijd 4-8 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbaar familie zwembad - Cabana

Opblaasbaar familie zwembad Cabana

Met opblaasbaar familie zwembad cabana kunt u heerlijk buiten in het water genieten van het fijne weer samen met uw kinderen. Dit badje heeft een groot formaat en is leuk voor jong en oud. Voor de kinderen is er een leuke verkoelende water sproeier. Daarnaast bevat de familie cabana een ingebouwd bankje en een afneembare schaduw kap voor als de zon te fel is. In het bad past maar liefst 700 liter water, het leeg laten lopen na gebruik gaat super simpel door de aftapplug. Kinderen vinden het heerlijk om in het zwembad te spelen. Maar door het ingebouwde bankje is het zwembad ook uitermate geschikt om in te relaxen of te lezen. Door het ruime formaat kunt je eenvoudig met meerdere personen in het zwembad ontspannen.

Wanneer je een zwembad koopt dan heb je als ouder op warme zomerdagen geen omkijken meer naar jouw kroost! Natuurlijk kan je bij ons kiezen uit uiteenlopende soorten, vormen en maten. In elk geval kunnen we je wél alvast verklappen dat al onze zwembaden een goede prijs-/kwaliteit verhouding hebben. Want niet iedereen zwemt in het geld, toch?

Tevens heeft dit familie zwembad nog een afwateringsstop zodat het snel leeg kan lopen. Dit zwembad is dus super om samen met het gezin van te genieten en wordt ten slotte ook geleverd inclusief een reparatieset. 

 

Specificaties:

 

  • Formaat: 310 x 188 x 103 cm
  • Materiaal: 0,32mm Vinyl
  • Inhoud: 7000 liter
  • Voorzien van ingebouwde bank
  • Voorzien van afneembare schaduwkap
  • Verkoelende sproeier
  • Makkelijk te laten leeglopen door aftapplug
  • Wordt geleverd incl. reparatieset
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

 

Zwembaden buiten in uw eigen tuin

 

Zwembaden buiten zijn geschikt voor iedereen. De kinderen kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen voordat je het play center plaatst.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen