• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opblaasbare Spraypool reuzenschildpad

1 / 2
€19,95
Laat je kinderen de leukste avonturen beleven met deze reusachtige schildpad! Super leuk voor de kinderen om mee te spelen. Sluit de reusachtige schildpad aan op de tuinslang en laat de fun beginnen
Levertijd levertijd 1-2 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Opblaasbare Spraypool reuzenschildpad

Opblaasbare Spraypool reuzenschildpad

 

Spraypool kinderspeelbad in de vorm van een reuzenschildpad. Bad kan aangesloten worden op een tuinslang om vanaf de rand te sproeien. 

Laat je kinderen de leukste avonturen beleven met deze reusachtige waterschildpad! Super leuk voor de kinderen om mee te spelen. Sluit de reusachtige schildpad aan op de tuinslang en laat de fun beginnen

Kenmerken Spraypool Reuzenschildpad
Van 0,25 mm vinyl.
Met reparatie patch.
Watercapaciteit (75%): 200 liter.
Leeftijd: 3-6 jr.
Afmeting: 214x189x61 cm.

 

Zwembaden buiten in jouw eigen tuin

Zwembaden buiten zijn geschikt voor kinderen. Zij kunnen lekker ravotten in jouw eigen tuin. Wij raden dan ook aan om bij alle zwembaden en play centers die je koopt er een grondzeil onder te leggen, zo voorkomt je dat er minder snel een lekkage in de bodem van het zwembad of waterspeelcentrum ontstaat. Ook adviseren wij om alle takjes, steentjes en andere scherpe dingen te verwijderen.

 

Tip

Houdt ook ten aller tijden een oogje in het zeil wanneer jouw kind(eren) in het water spelen. Een ongelukje is zo gebeurd en ze kunnen zo hun evenwicht verliezen en met het hoofdje onder water komen. 

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen