• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Minnie in Parijs kinderbed met lattenbodem

€199,00
Geweldig leuk Minnie in Parijs kinderbed. Laat de kinderkamer stralen met alle vriendjes uit je kind haar favoriete film. Met dit Minnie in Parijs kinderbed met lattenbodem tover je in no time een big smile op haar gezicht!
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Minnie in Parijs kinderbed met lattenbodem

Minnie in Parijs kinderbed met lattenbodem

Nu je kindje uit het ledikant is gegroeid is het tijd om de babykamer te veranderen naar een echte kinderkamer. Je baby is een echte peuter geworden en weet al heel goed wat hij leuk vind. Sowieso is een kinderbed onmisbaar. Wat dacht je van dit geweldig Minnie in Parijs kinderbed? Inclusief lattenbodem en beschermranden. De opberglade en het matras kun je er los bij bestellen! Dit Minnie in Parijs kinderbed is tevens in 2 verschillende maten te bestellen.

Dit Minnie in Parijs kinderbed wordt het stralende middelpunt van elke Minnie in Parijs kinderkamer. Niet alleen een comfortabele en veilige plek om te slapen, dit Minnie in Parijs kinderbed is ook een fijne plek om te lezen, te spelen en te dagdromen. Bovendien spreekt dit Disney kinderbed ook nog eens tot de verbeelding door de prachtige afbeeldingen die zeer professioneel afgewerkt zijn voor het beste resultaat en levensduur!
 
 

Kinderbed Minnie in Parijs met lattenbodem en beschermranden

Een compleet kinderbed kopen is natuurlijk het allerfijnste. Zo ben je gelijk klaar en komen er geen extra benodigdheden meer bij. Goed nieuws! Kinderbed Minnie in Parijs is inclusief gratis lattenbodem en veiligheidsranden, en heeft daarnaast de mogelijkheid om het matras en de super praktische opberglade er optioneel extra bij te bestellen zodat je echt een compleet kinderbed hebt. Met kinderbed Minnie in Parijs wordt alles dus optimaal benut inclusief de vaak vergeten ruimte onder het bed.
 
 

Materialen en afwerking

Het Minnie in Parijs kinderbed heeft mooi afgewerkte ronde hoeken zodat je kindje zich niet kan bezeren aan puntige of scherpe randen. Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van goede kwaliteit MDF, de zijkanten en opberglade zijn gemaakt van spaanplaat. Het is een solide en stevig kinderbed waar je kind jaren plezier van zal hebben.

De afbeeldingen op het hoofd- en voeteneinde zijn imprints en zijn prachtig gelamineerd met transparant kunststof. Je bent dus verzekerd dat de mooie afbeeldingen van dit Minnie in Parijs kinderbed fraai blijven. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig schoon te maken met water en een doekje.
 


Specificaties & eigenschappen

  • Maximale gewicht van het kind: 100 kilo
  • Minnie in Parijs kinderbed 160 x 80 cm of 180 x 90 cm
  • Inclusief lattenbodem
  • Matras (optioneel
  • Opberglade onder het bed (optioneel)
  • Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van hoogwaardig MDF 
  • De overige delen van spaanplaat
  • Licensed 
  • Exclusief verkrijgbaar bij Baby en Kinderwereld
 

Laat je kindje genieten van kwaliteit, comfort en veiligheid en bovenal genieten van haar favoriete vriendjes uit Minnie in Parijs. Onmisbaar in elke Minnie in Parijs kinderkamer, dit super mooie, leuke Minnie in Parijs kinderbed!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen