• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Marseille - Naamplaatje

€39,95
Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra.
Levertijd levertijd 8-9 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Marseille - Naamplaatje

Marseille - Naamplaatje

Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra. Kindermeubels uit collectie Marseille onderscheiden zich door minimalisme en subtiele elegantie.
Kleine decoratieve borden met Franse opschriften maken het geheel uniek en charmant. De borden zijn verkrijgbaar in drie versies met Franse woorden (La Plage - strand, La Mer - zee en La Soleil - zon) die bovendien de vrolijke aard van de collectie benadrukken. De borden kunnen op verzoek van de klant worden gepersonaliseerd.

 

Kindermeubels die opgroeien met het kind

De Marseille-collectie bestaat uit originele en subtiele kindermeubels beschikbaar met traditionele elementen en knoppen. Baby ledikanten, kinderbedden, speelgoedkisten, kledingkasten en wandrekken kunnen eenvoudig worden gecombineerd met aanvullende elementen uit de Marseille-collectie. Alle kindermeubels uit de Marseille-collectie zijn gemaakt van natuurlijk, massief dennenhout en komen in traditionele, rustige kleuren: wit en parelmoer. Ze zijn ontworpen voor zuigelingen en kleuters. Na het combineren van bepaalde meubelstukken met aanvullende elementen, kan de set ook kinderen van schoolgaande leeftijd dienen. Milde en warme kleuren en veelzijdigheid maken de collectie geschikt voor zowel een jongens- als een meisjeskamer.

 

Productomschrijving

Decoratieve borden waarop u een bijschrift kunt toevoegen, bijvoorbeeld de naam van uw kind. Gemaakt van MDF. In het aanbod zijn er twee soorten platen - met afgeschuinde randen (uit de collectie van Marseille) of met rechte randen (uit de Barcelona-collectie). Als de bestelling niet aangeeft welk type plaat moet worden bevestigd aan het meubilair, wordt de standaardplaat uit de Marsylia-collectie toegevoegd. De platen zijn niet op het meubilair gemonteerd. We verpakken ze afzonderlijk, samen met schroeven voor zelf-assemblage. De platen zijn verkrijgbaar in wit, parelmoer (vanille) en nostalgie (distress).

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen