• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Marseille meegroei ledikant 140 x 70

€459,95
Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra.
Levertijd levertijd 8-9 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Marseille meegroei ledikant 140 x 70

Marseille meegroei ledikant 140 x 70

Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra. Kindermeubels uit collectie Marseille onderscheiden zich door minimalisme en subtiele elegantie.
Kleine decoratieve borden met Franse opschriften maken het geheel uniek en charmant. De borden zijn verkrijgbaar in drie versies met Franse woorden (La Plage - strand, La Mer - zee en La Soleil - zon) die bovendien de vrolijke aard van de collectie benadrukken. De borden kunnen op verzoek van de klant worden gepersonaliseerd.

 

Kindermeubels die opgroeien met het kind

De Marseille-collectie bestaat uit originele en subtiele kindermeubels beschikbaar met traditionele elementen en knoppen. Baby ledikanten, kinderbedden, speelgoedkisten, kledingkasten en wandrekken kunnen eenvoudig worden gecombineerd met aanvullende elementen uit de Marseille-collectie. Alle kindermeubels uit de Marseille-collectie zijn gemaakt van natuurlijk, massief dennenhout en komen in traditionele, rustige kleuren: wit en parelmoer. Ze zijn ontworpen voor zuigelingen en kleuters. Na het combineren van bepaalde meubelstukken met aanvullende elementen, kan de set ook kinderen van schoolgaande leeftijd dienen. Milde en warme kleuren en veelzijdigheid maken de collectie geschikt voor zowel een jongens- als een meisjeskamer.

 

Productomschrijving

Meegroei ledikant zonder matras, afm 140x70 cm uit collectie kindermeubels Marseille met de functie om te transformeren naar een kinderbed. Het heeft drie niveaus voor de matrashoogte en twee uitschuifbare spijlen. Dankzij een doordacht ontwerp dat het mogelijk maakt om de hoogte van het matras in de beginfase aan te passen en 2 spijlen aan de voorkant te verwijderen, kan je kind zelfstandig en veilig het bed in en uit stappen. De volgende stap is om de onderdelen volledig van spijlen te ontdoen en zo het baby ledikant te veranderen naar een kinderbed voor een kleuter. De zijkanten met spijlen zijn afgewerkt met kunststof wat bijten door het kind voorkomt.

 

Materialen en constructie

Het meegroei ledikant is gemaakt van MDF (hoofd- en voeteinde) en massief grenenhout (zijkanten en onderkant) en is beschilderd met ecologische verf op waterbasis, waardoor het goed ademt en allergieën bij kinderen elimineerd. Het meegroei ledikant is verkrijgbaar in het wit.

 

Kwaliteit en veiligheid

Het baby ledikant is gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

 

Extra opties

Meegroei ledikant Marseille is uitgerust met een bordje met de inscriptie 'Le Soleil' (zon), kenmerkend voor de collectie kindermeubels Marseille. Het vervult zijn functie als onafhankelijk element perfect. Het meegroei ledikant is standaard zonder matras, de matrasbodem is altijd bevestigd. Het past
zowel in een jongenskamer alsook meisjeskamer. Het sensitive matras en/of veiligheidsbarrière en/of lade kun je er optioneel extra bij kopen. Het meegroei ledikant Marseille is een zelf-montage product.

 

Afmetingen

144 x 78 x 92 cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen