• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Marseille ledikant 120 x 60

€369,95
Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra.
Levertijd levertijd 8-9 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Marseille ledikant 120 x 60

Marseille ledikant 120 x 60

Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra. Kindermeubels uit collectie Marseille onderscheiden zich door minimalisme en subtiele elegantie. Kleine decoratieve borden met Franse opschriften maken het geheel uniek en charmant. De borden zijn verkrijgbaar in drie versies met Franse woorden (La Plage - strand, La Mer - zee en La Soleil - zon) die bovendien de vrolijke aard van de collectie benadrukken. De borden kunnen op verzoek van de klant worden gepersonaliseerd.

 

Kindermeubels die opgroeien met het kind

De Marseille-collectie bestaat uit originele en subtiele kindermeubels beschikbaar met traditionele elementen en knoppen. Baby ledikanten, kinderbedden, speelgoedkisten, kledingkasten en wandrekken kunnen eenvoudig worden gecombineerd met aanvullende elementen uit de Marseille-collectie. Alle kindermeubels uit de Marseille-collectie zijn gemaakt van natuurlijk, massief dennenhout en komen in traditionele, rustige kleuren: wit en parelmoer. Ze zijn ontworpen voor zuigelingen en kleuters. Na het combineren van bepaalde meubelstukken met aanvullende elementen, kan de set ook kinderen van schoolgaande leeftijd dienen. Milde en warme kleuren en veelzijdigheid maken de collectie geschikt voor zowel een jongens- als een meisjeskamer.

 

Productomschrijving

Ledikant met matras, afm 120x60 cm uit de collectie kindermeubels Marseille. Het baby ledikant heeft drie niveaus voor matrashoogte en twee uitschuifbare spijlen. De zijkanten met spijlen zijn afgewerkt met kunststof die bijten door het kind voorkomt. De prijs is exclusief matras.

 

Materialen en constructie

Het baby ledikant is gemaakt van MDF en massief dennenhout (zijkanten en onderkant) en is beschilderd met ecologische verf op waterbasis, waardoor het goed ademt en allergieën bij kinderen elimineerd. Het baby ledikant is verkrijgbaar in het wit.

 

Kwaliteit en veiligheid

Het baby ledikant is gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

 

Extra opties

Het bed is gedecoreerd met een bord met het opschrift Le Soleil (zon) dat een karakteristiek element is van de hele Marseille collectie. Het functioneert perfect als een afzonderlijk item. Beschikbaar zonder matras, matrasbodem is altijd bevestigd. Geschikt voor zowel een jongens- als een meisjeskamer.
Matras en lade kan als extra optie worden gekocht voor het baby ledikant. Zelf-montage product.

 

Afmetingen

124 x 68 x 87-95 cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen