• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Marseille commode

€499,95
Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra.
Levertijd levertijd 8-9 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Marseille commode

Marseille commode

Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra. Kindermeubels uit collectie Marseille onderscheiden zich door minimalisme en subtiele elegantie.
Kleine decoratieve borden met Franse opschriften maken het geheel uniek en charmant. De borden zijn verkrijgbaar in drie versies met Franse woorden (La Plage - strand, La Mer - zee en La Soleil - zon) die bovendien de vrolijke aard van de collectie benadrukken. De borden kunnen op verzoek van de klant worden gepersonaliseerd.

 

Kindermeubels die opgroeien met het kind

De Marseille-collectie bestaat uit originele en subtiele kindermeubels beschikbaar met traditionele elementen en knoppen. Baby ledikanten, kinderbedden, speelgoedkisten, kledingkasten en wandrekken kunnen eenvoudig worden gecombineerd met aanvullende elementen uit de Marseille-collectie. Alle kindermeubels uit de Marseille-collectie zijn gemaakt van natuurlijk, massief dennenhout en komen in traditionele, rustige kleuren: wit en parelmoer. Ze zijn ontworpen voor zuigelingen en kleuters. Na het combineren van bepaalde meubelstukken met aanvullende elementen, kan de set ook kinderen van schoolgaande leeftijd dienen. Milde en warme kleuren en veelzijdigheid maken de collectie geschikt voor zowel een jongens- als een meisjeskamer.

 

Productomschrijving

Commode met een eenvoudig bovenblad uit de Marseille collectie. Gemakkelijk in gebruik dankzij de uitrusting wat bestaat uit een lade en 2 deuren met een rem- en zelfsluitende functie. Aan de binnenkant bevind zich een plank over de gehele breedte van de commode.

 

Materialen en constructie

De commode is gemaakt van geverfd MDF (planken en interne elementen zijn gemaakt van gelamineerd plaathout) en was beschilderd met ecologische verf op waterbasis, waardoor het goed adem en allergieën bij kinderen elimineerd. De commode is verkrijgbaar in het wit.

 

Kwaliteit en veiligheid

Commode Marseille is gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

 

Extra opties

De commode is gedecoreerd met een bordje waar La Mer (zee) op staat en is verkrijgbaar in het wit. Het past zowel in een jongenskamer alsook in een meisjeskamer. De commode kan optioneel worden uitgebreid met een verwijderbaar commodeblad. Commode Marseille is een zelf-montage product.

 

Afmetingen

100 x 51 x 92 cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen