• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Marseille - 2-deurs kledingkast

€749,95
Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra.
Levertijd levertijd 8-9 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Marseille - 2-deurs kledingkast

Marseille - 2-deurs kledingkast

Collectie Marseille is een originele set kindermeubels, ontworpen om te lijken op Franse strandhuisjes. Marseille kindermeubels imiteren de objecten uit het landschap van de prachtige Franse Rivièra. Kindermeubels uit collectie Marseille onderscheiden zich door minimalisme en subtiele elegantie.
Kleine decoratieve borden met Franse opschriften maken het geheel uniek en charmant. De borden zijn verkrijgbaar in drie versies met Franse woorden (La Plage - strand, La Mer - zee en La Soleil - zon) die bovendien de vrolijke aard van de collectie benadrukken. De borden kunnen op verzoek van de klant worden gepersonaliseerd.

 

Kindermeubels die opgroeien met het kind

De Marseille-collectie bestaat uit originele en subtiele kindermeubels beschikbaar met traditionele elementen en knoppen. Baby ledikanten, kinderbedden, speelgoedkisten, kledingkasten en wandrekken kunnen eenvoudig worden gecombineerd met aanvullende elementen uit de Marseille-collectie. Alle kindermeubels uit de Marseille-collectie zijn gemaakt van natuurlijk, massief dennenhout en komen in traditionele, rustige kleuren: wit en parelmoer. Ze zijn ontworpen voor zuigelingen en kleuters. Na het combineren van bepaalde meubelstukken met aanvullende elementen, kan de set ook kinderen van schoolgaande leeftijd dienen. Milde en warme kleuren en veelzijdigheid maken de collectie geschikt voor zowel een jongens- als een meisjeskamer.

 

Productomschrijving

De tweedeursgarderobe is ingericht met La Plage-inrichting. Rustig en gemakkelijk te gebruiken dankzij deuren die zijn uitgerust met een rem en een zelfsluitend systeem. Binnen zijn er over de hele breedte van de kast twee planken en een kledingstang. De kast doet denken aan een Frans strandhuisje en heeft een karakteristieke krans in de vorm van een schuin dak. 

 

Materialen en constructie

De kast is gemaakt van MDF (de planken zijn gemaakt van spaanplaat). Het is beschilderd met ecologische waterverven.

 

Kwaliteit en veiligheid

De kledingkast is gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

 

Extra opties

Kledingkast Marseille is uitgerust met een bordje met de inscriptie 'La Plage' (strand), kenmerkend voor de collectie kindermeubels Marseille. Het vervult zijn functie als onafhankelijk element perfect. Het past
zowel in een jongenskamer alsook meisjeskamer. Kledingkast Marseille is een zelf-montage product.

 

Afmetingen

Lage 2-deurs kledingkast 107,5 x 54,5 x 184 cm

Hoge 2-deurs kledingkast 107,5 x 54,5 x 203 cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen