• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Loop scooter - blauw

1 / 2
€49,95
Deze leuke Loop scooter is gemaakt van zeer sterke en lichte kunststof materialen. Racen, scheuren, crossen en de omgeving ontdekken kan allemaal op een leuke Loop scooter.
Levertijd 2-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Loop scooter - blauw

Loop scooter

Deze leuke Loop scooter is gemaakt van zeer sterke en lichte kunststof materialen. Racen, scheuren, crossen en de omgeving ontdekken kan allemaal op een leuke Loop scooter. Kleine kinderen genieten van het zitten achter het stuur van hun eigen wagen, waardoor ze hun omgeving kunnen verkennen en het een mobiel gevoel geeft. Deze leuke loopauto heeft muziek, geluidjes etc.

 

De eigenschappen van een Loop scooter

De Loop scooter zijn geschikt voor de allerkleinsten. Dankzij de drie wielen is de Loop scooter stabiel en kunnen kinderen rustig de beenbewegingen onder de knie krijgen. Zo kunnen ze hun beenspieren trainen en hun gevoel voor evenwicht en richting verbeteren.

 

Wanneer een Loop scooter voor mijn kleine?

Zodra je baby goed kan zitten, kan je eens kijken wat er gebeurt als je hem op een Loop scooter zet. In het begin is het verstandig om hem nog even vast te houden, maar je kan er al wel kleine stukjes mee rijden. En misschien krijg je er wel een enorme schaterlach voor terug! Zodra je kleine zelf kan staan, kan hij zich ook redden op een Loop scooter. Bij de meeste kindjes is dit tussen de 9 en 12 maanden. Hij kan zich dan zelf afzetten en rondrijden. In het begin zal hij zich nog afzetten met beide benen, maar na een tijdje zal hij loopbewegingen gaan maken.


Dimensies:

- hoogte - 26cm
- breedte - 26cm
- lengte - 62cm

CE-certificaat

Deze Loop scooter is ook erg leuk om kado te geven.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen