• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandelwagen - Buggy. Een goede wandelwagen is onmisbaar als je er met je baby erop uit gaat.

Je ontkomt er niet aan, om je baby te kunnen vervoeren kun je niet zonder wandelwagen - buggy. Een wandelwagen kun je gebruiken tot je kind ongeveer 4 jaar oud is.

Wandelwagen - Buggy. Een goede wandelwagen is onmisbaar als je er met je baby erop uit gaat.

Wandelwagen - Buggy

Wandel jij vaak in de stad of reis je veel met je kindje? Bij iedere levensstijl past een buggy. Of je nu graag hardloopt, met de buggy je boodschappen doet of dat je met je kindje een (vlieg)reis gaat maken. Baby en kinderwereld heeft een leuke collectie buggy's in verschillende modellen, kleuren en prijscategorieën. 

Wandelwagen

Vanaf ongeveer 8 maanden kun je je baby meenemen in de wandelwagen. Hierin kan je baby rechtop zitten. Maar ook als je baby nog niet stevig zit, maar wel de reiswieg is ontgroeid, kun je hem in de wandelwagen vervoeren. De meeste wandelwagens hebben een ligstand. Handig als je baby tijdens de wandeling in slaap valt! Een wandelwagen kun je gebruiken tot je kind ongeveer 4 jaar oud is.

Vaak zijn bij de wagen verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals een regenscherm, bijpassende luiertas of voetenzak. Hiervoor moet je meestal wel apart betalen. Heb je een ouder kind dat nog geen lange stukken kan lopen, dan kun je aan je wagen een meerijplankje monteren. Welk plankje voor jouw wagen geschikt is, hangt af van je merk wagen. Heb je een tweeling of kinderen van verschillende leeftijden die allebei nog niet (lang) kunnen lopen, dan kun je kiezen voor een duo-wagen.

 

Aankooptips wandelwagen - buggy

Laat je informeren of je de kinderwagen of buggy gemakkelijk kunt in- en uitklappen en (de)monteren.
Let erop dat de wandelwagen of buggy een hoofdvergrendeling heeft, zodat hij niet plotseling kan inklappen.

Het verschil tussen deze beide zit hem in het volgende. Een wandelwagen is echt voor het dagelijks gebruik en is wat robuuster dan een buggy. De buggy is van oorsprong een wandelwagen om "erbij" te hebben. Over het algemeen is de buggy een lichtgewicht en inklapbaar model wandelwagen, vooral geschikt voor korte tripjes met je kind. Met een fietsendrager kun je eventueel je buggy aan de bagagedrager van je fiets bevestigen en zodoende heb je altijd een wandelwagen bij de hand. 

Bij Baby en Kinderwereld vind je stevige en veilige wandelwagen - buggy's. Neem snel een kijkje!