• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tweeling kinderwagen Vela Duo

Tweeling kinderwagen Vela laat met design zien dat een duo kinderwagen ook stijlvol & creatief mag zijn. Laat zien dat je dolblij met je tweeling bent!

Tweeling kinderwagen Vela Duo

Tweeling kinderwagen Vela


Heeft er iemand ooit gezegd dat een tweeling kinderwagen saai moest zijn? Wij hebben dat in ieder geval nog nooit gehoord. Duo kinderwagen Vela laat zien dat ook een tweeling kinderwagen mooi, creatief en stijlvol mag zijn. De Vela is een hoogwaardige, stabiele en sterke duo kinderwagen waar je voor heel wat jaren gebruik van kan maken. Geschikt voor zowel een tweeling alsook broertjes/zusjes die in leeftijd verschillen kunnen gebruik maken van deze indrukwekkende tweeling kinderwagen. Gemaakt van duurzame materialen zoals eersteklas aluminium, hoogwaardige stoffen en kwalitatief goede luchtbanden maken het een waar plezier om te rijden met duo kinderwagen Vela.
Vela is uitgerust met 360 graden draaibare en vergrendelbare zwenkwielen waardoor hij erg soepel en flexibel te manoeuvreren is. Dit is met een tweeling kinderwagen uiteraard zeer wenselijk omdat je het gewicht van niet 1 maar van 2 kinderen moet voort duwen. Omdat de kinderwagen lekker licht rijd is het voor vrijwel iedereen mogelijk de duo kinderwagen moeiteloos te bedienen.