• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Duo kinderwagen DS5

Deze tweeling kinderwagen is sterk & veelzijdig. Gebruiksgemak vanaf dag 1. Ook praktisch als je een baby en een wat ouder kindje hebt. Ideaal!

Duo kinderwagen DS5

Duo kinderwagen DS5

De tweeling kinderwagen DS5 is een robuuste en complete kinderwagen waarbij het welzijn van je baby hoog in het vaandel staat. De DS5 duo kinderwagen combineert een prachtig design met comfort voor jou en je kindjes, of je nu in de stad, door het bos of de duinen wandelt. Deze tweeling kinderwagen DS5 heeft een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is deze stof natuurlijk ook erg makkelijk schoon te houden.

Deze Duo kinderwagen DS5 biedt alle functionaliteiten die je van een moderne kinderwagen mag verwachten: omkeerbare wandelwagenzitjes, vijfpunts veiligheidsharnas, een instelbare slaapstand, luxe luchtbanden, zwenkwielen, en een eenvoudig in te klappen frame. Met andere woorden: een comfortabele en praktische tweeling kinderwagen in stijl!

De DS5 tweeling kinderwagen wordt bij Baby en Kinderwereld compleet geleverd inclusief verzorgingstas, regenhoes, beenkap en matrasje voor in de reiswieg. Je hebt dus meteen alles in huis voor een veilige en comfortabele wandeling met je kindje!