• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tweeling kinderwagen Chess Duo

Tweeling kinderwagen Chess is vrolijk, speels en mooi vorm gegeven en tegelijk is hij veelzijdig, licht en gebruiksvriendelijk. Steel de show!

Tweeling kinderwagen Chess Duo

Tweeling kinderwagen Chess Duo


Hoe verfrissend! Tweeling kinderwagen Chess is vrolijk, speels en erg mooi vorm gegeven. Deze fraaie duo kinderwagen steelt samen met je kindjes de show! Waar je ook bent. Weer eens wat anders dan die donkere, sombere kleuren. Ook een tweeling kinderwagen mag best creatief design en kleur hebben. Chess is een sterke duo kinderwagen die ontworpen is om lang mee te gaan. Eersteklas aluminium maken het onderstel sterk en solide doch licht en makkelijk in gebruik. Chess is uitgerust met 360 graden draaibare en vergrendelbare zwenkwielen waardoor hij erg soepel en flexibel te manoeuvreren is. Dit is met een tweeling kinderwagen uiteraard zeer wenselijk omdat je het gewicht van niet 1 maar van 2 kinderen moet voort duwen. Omdat de kinderwagen lekker licht rijd is het voor vrijwel iedereen mogelijk de duo kinderwagen moeiteloos te bedienen. Voor tweeling kinderwagen Chess zijn tevens hoogwaardige stoffen gebruikt die waterbestendig zijn en de zonnekap beschikt over UV 50+ technologie wat je kindjes beschermd tegen de zon.
Duo kinderwagen Chess is veelzijdig en kan gebruikt worden voor een tweeling, maar ook voor broertjes en zusjes die in leeftijd verschillen. Zowel de reiswiegen als de wandelwagenstoelen zijn voor- en achterwaarts te gebruiken. De baby autostoeltjes zijn niet inbegrepen maar wel optioneel erbij te bestellen met of zonder Isofix maken tweeling kinderwagen Chess het ideale en complete pakket.