• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tweeling kinderwagen Butterfly Twin

Tweeling kinderwagen Butterfly Twin is een prachtige duo kinderwagen die geschikt is voor tweelingen maar ook voor kinderen met een groter leeftijdsverschil.

Tweeling kinderwagen Butterfly Twin

Duo kinderwagen Butterfly Twin

De duo kinderwagen Butterfly Twin is een robuuste en complete kinderwagen waarbij het welzijn van je baby hoog in het vaandel staat. De Butterfly Twin tweeling kinderwagen combineert een prachtig design met comfort voor jou en je kindjes, of je nu in de stad, door het bos of de duinen wandelt. Deze tweeling kinderwagen Butterfly Twin heeft een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is deze stof natuurlijk ook erg makkelijk schoon te houden.

Deze Duo kinderwagen Butterfly Twin biedt alle functionaliteiten die je van een moderne kinderwagen mag verwachten: omkeerbare wandelwagenzitjes, vijfpunts veiligheidsharnas, een instelbare slaapstand, luxe luchtbanden, zwenkwielen, en een eenvoudig in te klappen frame. Met andere woorden: een comfortabele en praktische tweeling kinderwagen in stijl!

De Butterfly Twin tweeling kinderwagen wordt bij Baby en Kinderwereld compleet geleverd inclusief verzorgingstas, regenhoes, beenkap en matrasje voor in de reiswieg. Je hebt dus meteen alles in huis voor een veilige en comfortabele wandeling met je kindje!