• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Roze kinderwagen kopen? Ontdek ze allemaal!

Roze is veruit het meest favoriet voor meisjes. Op deze pagina vind je al onze roze kinderwagens. Ontdek ze allemaal en bestel jouw roze kinderwagen hier!
€679,00 €609,00
+

Roze kinderwagen kopen? Ontdek ze allemaal!

Roze kinderwagen kopen?

Het staat als een paal boven water dat meisjes en roze met elkaar verbonden zijn. Dit is ook precies de reden waarom een roze kinderwagen zonder twijfel de meest favoriete keuze is wanneer er een meisje verwacht wordt.

De kleur roze wordt geassocieerd met energie, vrouwelijkheid, vrolijkheid, zoet en jeugdigheid. Het is dus helemaal niet zo verwonderlijk dat een roze kinderwagen zo populair is voor meisjes.

Buiten de kleur moet een roze kinderwagen ook nog aan andere criteria voldoen. Vrij logisch dat een roze kinderwagen ook veilig, duurzaam, comfortabel, wendbaar en gebruiksvriendelijk moet zijn. Een roze kinderwagen van Baby en Kinderwereld is getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese norm voor veiligheid, kwaliteit en comfort - EN 1888:. Dit is wel zo belangrijk en geeft een geruststellend gevoel.

 

Roze kinderwagen: verschillende modellen

Op deze pagina vind je een gevarieerd aanbod aan roze kinderwagens. Net zoals bij alle kleuren en stijlen hebben we verschillende modellen: de combi kinderwagen, kinderwagen 3 in 1 en retro kinderwagen.