• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Luxe Combi kinderwagen Nestro

Zoek je een goede en mooie retro combi kinderwagen die je nog een volgende ronde kan gebruiken? Gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, die voldoet aan de hoge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort? Dan is Nestro voor jou

Luxe Combi kinderwagen Nestro

Combi kinderwagen Nestro

Een prachtige combi kinderwagen gemaakt met uitstekende kennis van vakmanschap, oog voor detail en afwerking. Combi kinderwagen Nestro is een juweeltjeen dat is terug te zien is in het stijlvolle uiterlijk van deze mooie kinderwagen. Bij het ontwerp van de kinderwagen is niet alleen veel aandacht besteed aan het uiterlijk, maar uiteraard ook aan de veiligheid, kwaliteit, comfort, gebruiksgemak en functionaliteit. De weloverwogen en hoogwaardige materialen geven deze mooie kinderwagen duurzaamheid en een smaakvol voorkomen. Een blikvanger die niet zomaar onopgemerkt blijft in positieve zin!

Praktisch en functioneel

Nestro is snel en eenvoudig in en uit te klappen, en ook de elementen zoals de riante reiswieg, comfortabele wandelwagenzitje en luxe autostoeltje zijn in een mum van tijd op het onderstel gezet. De wielen zijn eenvoudig van het onderstel te verwijderen waardoor de kinderwagen ingeklapt meer ruimte bespaard.

Ben je op zoek naar een uitstekende, elegante, flexibele, praktische en mooie combi kinderwagen die je ook nog een volgende ronde kan gebruiken? Gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en die voldoet aan de hoge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort? Dan is Nestro zeker de kinderwagen voor jou!