• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Met combi kinderwagen Drift ben je altijd en overal ready to go!

Kun je niet wachten om je kindje erop uit te gaan? Je bent altijd "ready to go" met combi kinderwagen Drift. Veel voordelen voor ouder en kind. Ontdek nu meer!

Met combi kinderwagen Drift ben je altijd en overal ready to go!

Combi kinderwagen Drift

Kun je niet wachten om er met je kindje op uit te gaan? Met combi kinderwagen Drift ben je altijd en overal "ready to go"! Stop je baby lekker in, in de luxe met zachte hypoallergene voering beklede reiswieg van kinderwagen combi Drift. Je baby ligt knus en beschermd terwijl jullie samen genieten van de frisse lucht. Deze moderne en multifunctionele combi kinderwagen rijd overal met het grootste gemak naartoe. Het duwen kost geen enkele moeite en hij is zeer wendbaar waardoor je ook op drukke locaties gemakkelijk je weg vind door de menigte.


De kinderwagen heeft veel plussen voor zowel ouder als kind. Een van de grote plussen is het innovatieve en ruimtebesparende reiswiegvouwsysteem. Je vouwt de reiswieg eenvoudig op wanneer er een nieuwe fase is aangebroken en je hem niet meer nodig hebt. Erg praktisch en handig dus. Het lichte aluminium onderstel bied veel duwcomfort en is makkelijk opvouwbaar. Bovendien heeft deze combi kinderwagen erg soepele vergrendelbare zwenkwielen waardoor je moeiteloos grote en kleine bochten kunt maken. De ruime en praktische boodschappenmand bestaat uit 2 delen zodat je zelf je spulletjes kan organiseren. Tevens is het voorste deel afritsbaar waardoor je hem desgewenst als extra tas/zak kan gebruiken. De wandelwagenstoel van combi kinderwagen Drift heeft een extra aangenaam inlegkussen gemaakt van zacht materiaal om het je kindje ook in de dreumes en peuterfase te voorzien van het beste comfort. Deze kinderwagen combi voldoet aan alle veeleisende wensen van ouder en kind. Ready to go!