• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mommy bag - Luiertas - een must have voor iedere kersverse ouder!

De luiertas is een must have voor iedere kersverse ouder! Hierin kun je gemakkelijk al jouw babybenodigheden in opbergen en meenemen.

Mommy bag - Luiertas - een must have voor iedere kersverse ouder!

Mommy bag - Luiertas

Vertrouw ons, luiertassen kunnen ook trendy zijn. En wanneer het aankomt op stijl en functionaliteit, dan staan deze fraaie tassen op nummer 1. Wees trots en laat de wereld zien hoe een leuke luiertas jij hebt. Ook een draagriem is inclusief, zodat u de verzorgingstas ook gemakkelijk over uw schouder kan dragen. Daarnaast heeft de hippe, verzorgingstas een opbergvak voor de vuile kleren wordt er een opvouwbaar verzorgingsmatje, een fles en fopspeen houder bijgeleverd.

Luiertas - mommy bag

De luiertas is een must have voor iedere kersverse ouder! Hierin kun je gemakkelijk al jouw babybenodigheden in opbergen en meenemen. Bovendien kan je bij de meeste luiertassen deze zeer eenvoudig opbergen of ophangen aan de beugels van de kinderbuggy. Zo hoef je de luiertas zelf niet te dragen.

Wat gaat eigenlijk in een mommy bag?

De luiertas is niks voor niks een erg populair onder de vaders en moeders. De extra opbergruimte dat de luiertas jou biedt is meer dan welkom. Jouw kleintje heeft namelijk erg veel verzorging nodig en daar komen een hoop babyspulletjes bij kijken. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt wat er in een mommy bag moet zitten:

- Schone luiers
- Billendoekjes
- Billenzalf
- Plastic tasje voor vieze luiers
- Babyflesje en melkpoeder
- Babyspeelgoed
- Omslagdoek
- Slabbetje
- Thermometer
- Schone babykleertjes

Natuurlijk kan dit verschillen per gezin en situatie. Uiteraard is er nog genoeg ruimte voor persoonlijke eigendommen in de luiertas. Heb je een voorkeur voor borstvoeding? Maak dan gebruik van een doek om jou te bedekken tijdens het voeden.

Ook handig voor in de luiertas

Het kan nog weleens een kliederboel worden tijden het voeden van jouw baby. Daarom is het ook zeer raadzaam om wat spulletjes mee te nemen voor jezelf. Je kan hierbij denken aan een schone BH en een T-shirt. Mocht jouw kleintje hebben gespuugd, gekwijld of gekotst. Dan is het prettig voor jou om van kleding te kunnen verwisselen.

Hygiëne is erg belangrijk, je gaat gauw merken dat de handen van jou en jouw kleintje snel vies worden. Zorg er dus voor dat je genoeg doekjes hebt in jouw luiertas. Deze ga je namelijk vaak gebruiken! Zorg er wel voor dat de handjes van jouw kleintje schoon zijn. Houdt dit regelmatig in de gaten, kleine kinderen houden graag van duimen en stoppen het liefst van alles in hun kleine mondje.