• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen 3 in 1 Toledo

Op zoek naar een betaalbare, complete kinderwagen? Combi kinderwagen 3 in 1 Toledo staat tot je dienst en ziet er bovendien heel mooi uit!

Combi kinderwagen 3 in 1 Toledo

Complete kinderwagen 3 in 1 Toledo

Een trendy en moderne combi kinderwagen 3 in 1 waar je goed mee voor de dag komt. Gemaakt van mooie stoffen die bestand zijn tegen ongunstige weersomstandigheden, kleurvast zijn en niet vervagen. Het onderstel is erg sterk en stabiel en heeft een zeer eenvoudig mechanisme voor het in- en uitklappen. Zwenkwielen aan de voorzijde maken combi kinderwagen 3 in 1 Toledo zeer wendbaar zodat je optimaal gebruik kan maken van zijn flexibiliteit. Deze combi kinderwagen is zeer compleet, alles wat je op de foto ziet is inbegrepen + GRATIS extra's zoals een bijpassende parasol, bekerhouder en verschoningsmatje. Combi kinderwagen 3 in 1 Toledo is een compleet alles in 1 kinderwagen set vanaf de allereerste dag tot aan de kleuterschool waar je ook nog eens showen!

Ben je op zoek naar een betaalbaar alles in 1 pakket vanaf de allereerste dag tot aan de kleuterschool? Dan is combi kinderwagen 3 in 1 Toledo de geschikte alles in 1 kinderwagen voor jou!