• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retro kinderwagen 3 in 1 Rita & Rita Lux

Met retro kinderwagen 3 in 1 Rita vang je gegarandeerd complimentjes wanneer je ergens loopt. Niet alleen heel compleet maar ook veel variatie in kleuren!

Retro kinderwagen 3 in 1 Rita & Rita Lux

Retro kinderwagen 3 in 1 Rita

Is het geen plaatje? Kinderwagen 3 in 1 Rita is een prachtige retro kinderwagen in de meest fantastische kleuren. Of je nu van zwart/wit, neutrale kleuren, bloemen of lekker kleurrijk houdt, Rita heeft de perfecte kleur voor jou!

Buiten dat deze kinderwagen 3 in 1 set in heel veel mooie, leuke en bijzondere kleuren en dessins komt is retro kinderwagen Rita ook nog eens heel erg compleet. Alles wat je je kan bedenken zit er bij. Sowieso heb je natuurlijk het stevige doch lichte onderstel met mooie spaakwielen met luchtbanden, de heerlijke en comfortabele reiswieg, de wandelwagenstoel en niet te vergeten de baby autostoel. Naast de basics zitten er bij kinderwagen 3 in 1 set Rita ook nog de nodige handige accessoires. Namelijk een ruime & praktische luiertas, regenhoes, muskietennetje, verschoningsmatje, bekerhouder en van ons krijg je er ook nog eens GRATIS een bijpassende parasol bij!

 

Opvallend aan kinderwagen 3 in 1 Rita

De reiswieg van retro kinderwagen 3 in 1 set Rita is heerlijk royaal. Je kindje heeft dus alle comfort en bewegingsruimte die hij of zij nodig heeft. Het is belangrijk dat je kindje de ruimte heeft. Een baby groeit de eerste 3 maanden ongeveer 3 cm per maand en daarna tot een jaar ongeveer 2 cm per maand. Dit betekent dat je baby zo'n 27 cm groeit in 1 jaar. Dat is veel! Wanneer je dan een kleine reiswieg hebt is de kans groot dat je baby er snel uit gegroeid is. Terwijl het liggen, zeker in het begin, belangrijk is totdat ze goed, zelfstandig rechtop kunnen blijven zitten (tussen +/- 6 en 8 maanden). Wat ook opvallende is aan de reiswieg in dat hij opvouwbaar is. Je kan hem dus plat maken waardoor je ruimte bespaard.

 

Alleen bij Baby en Kinderwereld

Kinderwagen 3 in 1 set Rita is alleen verkrijgbaar bij Baby en Kinderwereld. Deze retro kinderwagen is getest, goedgekeurd en voldoet aan alle strenge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit & comfort conform EU:1888.

Mocht je nieuwsgierig zijn en deze mooie kinderwagen 3 in 1 eerst in het echt willen komen bekijken en proberen, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging!