• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

3 in 1 Combi kinderwagen Prestige - de geweldige alles in 1 kinderwagen!

Wil je een sportieve en moderne kinderwagen kopen die aan de laatste Europese eisen van veiligheid, kwaliteit en comfort voldoet? Dan is Prestige de combi kinderwagen voor jou!

3 in 1 Combi kinderwagen Prestige - de geweldige alles in 1 kinderwagen!

3in1 Combi kinderwagen Prestige

Combi kinderwagen Prestige - Het leven is een sport, laat elke dag meetellen! -

Met een baby onderweg is het leven zeker een sport en die sport wordt steeds fanatieker.
Sportieve en moderne combi kinderwagen Prestige maakt het drukke leven met een baby een stuk gemakkelijker in de eerste levensjaren van je kindje. De moderne combi kinderwagen is erg makkelijk in gebruik, is licht van gewicht dankzij het sterke aluminium onderstel en is eenvoudig en compact opvouwbaar. Daarnaast is combi kinderwagen Prestige flexibel en wendbaar en met behulp van de vergrendelbare zwenkwielen en met eco leer overtrokken in hoogte verstelbare duwstang wordt het manoeuvreren een "piece of cake". Met zijn energieke en vlotte uiterlijk pakt combi kinderwagen Prestige iedereen in. Stoffen als duurzaam eco leer benadrukken nog eens een keer de energieke "vibe" van deze moderne 3 in 1 combi kinderwagen!


Wil je een sportieve en moderne kinderwagen kopen die aan de laatste Europese eisen van veiligheid, kwaliteit en comfort voldoet? Dan is Prestige de 3 in 1 combi kinderwagen voor jou!