• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retro kinderwagen 3 in 1 Parrilla

Met retro kinderwagen 3 in 1 Parrilla vang je gegarandeerd complimentjes wanneer je ergens loopt. Niet alleen heel compleet maar ook veel variatie in kleuren!

Retro kinderwagen 3 in 1 Parrilla

Retro kinderwagen 3 in 1 Parrilla

Is het geen plaatje? Kinderwagen 3 in 1 Parrilla is een prachtige retro kinderwagen in de meest fantastische kleuren. Of je nu van zwart/wit, neutrale kleuren of lekker kleurrijk houdt, Parrilla heeft de perfecte kleur voor jou!

Buiten dat deze kinderwagen 3 in 1 set in heel veel mooie, leuke en bijzondere kleuren en dessins komt is retro kinderwagen Parrilla ook nog eens heel erg compleet. Alles wat je je kan bedenken zit er bij. Sowieso heb je natuurlijk het stevige doch lichte onderstel met mooie spaakwielen met luchtbanden, de heerlijke en comfortabele reiswieg, de wandelwagenstoel en niet te vergeten de baby autostoel. Naast de basics zitten er bij kinderwagen 3 in 1 set Parrilla ook nog de nodige handige accessoires. Namelijk een ruime & praktische luiertas, regenhoes, muskietennetje, en bekerhouder!

 

Opvallend aan kinderwagen 3 in 1 Parrilla

De reiswieg van retro kinderwagen 3 in 1 set Parrilla is heerlijk royaal. Je kindje heeft dus alle comfort en bewegingsruimte die hij of zij nodig heeft. Het is belangrijk dat je kindje de ruimte heeft. Een baby groeit de eerste 3 maanden ongeveer 3 cm per maand en daarna tot een jaar ongeveer 2 cm per maand. Dit betekent dat je baby zo'n 27 cm groeit in 1 jaar. Dat is veel! Wanneer je dan een kleine reiswieg hebt is de kans groot dat je baby er snel uit gegroeid is. Terwijl het liggen, zeker in het begin, belangrijk is totdat ze goed, zelfstandig rechtop kunnen blijven zitten (tussen +/- 6 en 8 maanden). 

 

Alleen bij Baby en Kinderwereld

Kinderwagen 3 in 1 set Parrilla is alleen verkrijgbaar bij Baby en Kinderwereld. Deze retro kinderwagen is getest, goedgekeurd en voldoet aan alle strenge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit & comfort conform EU:1888.