• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Speelse combi kinderwagen Ello

Combi kinderwagen Ello is een sportieve en vrolijke 3 in 1 combiwagen die jouw kindje overal met het grootste gemak en plezier naartoe brengt. Je beste vriend vanaf het allereerste moment!

Speelse combi kinderwagen Ello

Complete 3 in 1 combi kinderwagen Ello

Combi kinderwagen Ello is een vrolijke, sportieve en moderne 3 in 1 combiwagen. Deze combi kinderwagen rijd heerlijk licht, soepel en is erg flexibel. Rijden met Ello wordt kinderspel en kost geen enkele moeite. Voor je kindje is ook aan alles gedacht en zal niks te kort komen. Omringd door superzacht, hypoallergeen katoen en een heerlijk matrasje kan je baby ongestoord op elk moment onderweg een lekker dutje doen. Combi kinderwagen Ello is fraai vorm gegeven en valt op door zijn mooie lijnen die geaccentueerd worden door wit ecoleer en trendy kleuren. De combiwagen is getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort.

Flexibiliteit en gebruiksgemak

3 In 1 combi kinderwagen Ello heeft als basis een sterk en licht aluminium onderstel met dubbele coating voor extra bescherming. Het onderstel ziet er niet alleen gelikt uit maar is ook vrijwel moeiteloos in en uit te klappen in compact formaat. De combi kinderwagen heeft goede kwaliteit luchtbanden en zwenkwielen aan de voorkant. Makkelijk en soepel in alle bochten te manoeuvreren zodat elk uitstapje een waar plezier wordt.

Wij worden vrolijk van baby's. En zo dachten de ontwerpers van combi kinderwagen Ello er ook over. Mooi wit ecoleer in combinatie met vrolijke en trendy kleuren. Ello zal niemand ontgaan in positieve zin. Laat je kindje stralen met deze sportieve en vrolijke combi kinderwagen!